OSTAVIO JE ŽENU U SUZAMA I OTIŠAO NJOJ: Uvenuo sam, ja ne mogu bez OVE devojke! (FOTO)
Foto: Printscreen Dailymotion

PREOKRET

OSTAVIO JE ŽENU U SUZAMA I OTIŠAO NJOJ: Uvenuo sam, ja ne mogu bez OVE devojke! (FOTO)

Stars -

Kada su se posle emisije kod Ognjena Amidžića vratili u "Zadrugu", Kija i Sloba ubrzo su se posvađali. Naime, Radanović je otišao da odnese Luni čokoladu koju je dobio u emisiji, a Kristina ga je upitala zašto je to učinio kad joj je prethodne večeri obećao da će prekinuti svaku komunikaciju sa Đoganijevom.

foto: Printscreen Dailymotion

Pevača je ovo razbesnelo, pa je počeo da viče na Kiju i izbila je žestoka svađa, posle koje je ona završila u suzama, a Sloba je povraćao.

"Dokle ćeš da me ponižavaš, dokle? Kako ti nije žao? Govoriš da me voliš, šapućeš mi da hoćeš da se pomirimo, a sad radiš ovo, šta hoćeš, da ispadneš neki frajer? Pusti me, nemoj više da si mi se ikad obratio", vikala je Kija kroz suze na Slobu.

Ona nije želela da ide na žurku, već je sama šetala po dvorištu, a za to vreme desio se potpuni obrt u pevačevom odnosu sa Lunom.

"Ja sam rekao da hoću da izađem odavde sam, da ću o svemu da odlučim posle rijalitija, da mi treba 10 dana da razbistrim glavu. I jedna i druga su to shvatile na isti način, Kija da hoću da se pomirim s njom, a Luna da hoću da se pomirim sa Kristinom. Ja Lunu volim, a Kiju volim kao čoveka", rekao je najpre Sloba Đeksonu i Vojketu tokom razgovora u dvorištu.

foto: Printscreen Dailymotion

On se zatim, doduše vidno neraspoložen, vratio na žurku, a Luna je rekla Milanu Miloševiću kako je raskrstila sa Slobom i da je to za nju završena priča, ali ga je ubrzo pozvala da igraju.

Pred kraj žurke, Luna i Sloba završili su zajedno u sobi za izolaciju gde ju je pevač pitao može li da je zagrli.

foto: Printscreen Dailymotion

"U emisiji si rekao da voliš Kristinu. Izdao si me" rekla mu je Luna.

"Evo priznajem, ja ne mogu bez ove devojke, uvenuo sam od kad ne pričam s njom", rekao je Sloba i okrenuo se ka kameri.

Njih dvoje su zatim zajedno otišli u toalet, a nakon toga do ranih jutarnjih sati razgovarali u dvorištu.

Kurir.rs/ Foto: Pritnscreen Dailymotion

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track