PILEĆI MOZGU, BALVANE: Lete uvrede! Kristina i Sloba ne prestaju da se svađaju! Onda se umešala ONA! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

nemaju kočnice

PILEĆI MOZGU, BALVANE: Lete uvrede! Kristina i Sloba ne prestaju da se svađaju! Onda se umešala ONA! (VIDEO)

Stars -

Sloba Radanović sinoć je u toku pitanja gledalaca pred svima priznao da voli Lunu Đogani i zatražio razvod od supruge Kristine Kockar. Međutim, pre toga, Sloba je uspeo da se posvađa i sa devojkom i sa ženom.

foto: Printscreen Youtube

Pitanje za pevača od strane publike je glasilo: "U razgovoru sa Kijom iza Škode rekao si da je mnogo voliš. Čemu onda čokolada? Nije nestašica hrane, imate svega!", a Sloba je odmah ustao i počeo da govori kako nije imao lošu nameru.

Ja sam ušao u izolaciju, spustio čokoladu na krevet, rekao joj: "Izvoli, znam da voliš" i izašao! Što me niko ne pita za toalet papir? K*kili smo zajedno! Ja ne znam što me toliko osuđuju za taj potez, znači, da sam znao da će toliki problem da ispadne dao bih nekome da joj odnese tu čokoladu. Čuo sam da devojka nema slatko i ja sam sačekao da niko ne bude u sobi! - rekao je Radanović.

"A zatvaranje u WC-u? To niko nije mogao da joj pravi društvo, pa si otišao ti", odbrusila je Kija Slobi.

foto: Printscreen Youtube

Slobodan je zatim izjavio kako ima osećaj da Kija samo traži povod da se svađa sa njim i da onda on radi njoj stvar iz inata, što je nije svidelo Luni Đogani koja je odmah počela da se svađa sa Radanovićem

"Iz inata? Hoćeš sada da ustanem i da kažem? Laže! Kako ti nije žao toliko da lažeš? Ćutim sve vreme, neću da kažem, jer sam rekla da ću da ćutim! Slušam te šta pričaš i ne mogu da verujem! Ti pi*aš po meni i njoj! Pogledaj me u oči! Što radiš to, kada si mi rekao sve u izolaciji? Kako te nije blam? I njoj i meni si pričao da nas voliš", vikala je Luna na Slobu.

foto: Printscreen Youtube

Nakon ovoga Radanović se posvađao i sa Kristinom Kockar, a snimku možete pogledati kako je sve izgledalo.

Nastavak svađe pogledajte ovde:

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Dailymotion

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JU, NAOPAKO: Manekenka oduševila vratolomijama u SEKSI IZDANJU! (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track