TEODORA SMESTILA GASTOZU: Ovaj učesnik je znao za njen PAKLEN plan! SVI SU U ŠOKU!
Foto: printscreen happy.tv

SKOVALA IGRU

TEODORA SMESTILA GASTOZU: Ovaj učesnik je znao za njen PAKLEN plan! SVI SU U ŠOKU!

Stars -

Tokom emisije "Upoznajte Parove" gledaoci postavljaju pitanja učesnicima o aktuelnim zbivanjima u vili.

Kako je sinoć na žurci došlo do svađe između Nenada Marinkovića Gastoza i Teodore Radojičić posle koje je on dobio novčanu kaznu i izolaciju, gledaoce interesuju detalji.

Njih zanima da li je Teodora konačno ostvarila svoj plan koji je kovala sa Markom Perovićem u kampu kako bi smestila Gastozu igru.

Da li si ostvarila ono što si se dogovorila sa Markom da ćeš smestiti Gastozu?

"Ništa se ja sa Markom nisam dogovorila odakle oni izvlače ta pitanja. Sinoć sam eksplodirala jer se u sebi trpela danima. Ono što se sinoć desilo apsolutno sam ja kriva on je mene smirivao. Ja sam se zakačila za Gasttozza zbog finala, pakleni plan mi je konačno isplivao, moram da pričam ironijom jer preterujete. Nekad ne želim da iznosim svoje emocije i svoja mišljenja. Meni Gasttozz ne treba ni zbog kakvog finala", rekla je Teodora.

"Ne mislim da Teodora ima instrukcije, hteo sam da stopiram nešto a ispalo je tri puta gore. Apslotuno me ne zanima šta misle gledaoci žao mi je što nismo svi kažnjeni već samo ja, odnos sa Teodorom će se izgladiti ja nisam osvetoljubiv ali trenutno ne mogu da je gledam. Želeo sam sve najbolje ali je sinoć to sve otišlo u tri lepe", rekao je Gastoz.

foto: printscreen happy.tv

Kurir.rs/Foto: Printscreen Happy.tv

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PUCA OD SEKSEPILA: Katarina Živković se skinula u kupaći, svi gledaju u njene GRUDI i ZANOSNE obline! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track