MARIJANINA TEŠKA PRIČA: Zbog ljubavi sam trpela NASILJE!
Foto: Damir Dervišagić

Markovićeva o vezi s kriminalcem

MARIJANINA TEŠKA PRIČA: Zbog ljubavi sam trpela NASILJE!

Stars -

Učesnica „Parova“ Marijana Marković otvoreno je pričala o svojoj vezi sa jednim kriminalcem, u kojoj je mnogo propatila i trpela psihičko zlostavljanje.

U javnosti su se pojavile priče o mračnoj prošlosti atraktivne takmičarke Hepijevog rijalitija, a Marijana je ispričala svoju priču, kako je do te veze došlo i kroz šta je sve prolazila zbog te ljubavi: - Imala sam 18 godina kada sam započela vezu s jednim dečkom. Moj brat je tada završio u zatvoru. Počeli smo da živimo zajedno, dok u našu vezu nije počeo da se meša prijatelj mog momka, koji mi je stalno pretio - sa suzama je počela Marijana svoju ispovest i nastavila: - Nisam želela da kažem svog momku da ne bih pravila razdor među prijateljima. Mnogo su me psihički maltretirali, nisu mi dali da se vidim s bratom kada je izašao iz zatvora. Nemojte da me terate da pričam o ružnim stvarima.

Bila sam mnogo zaljubljena, svašta sam bila spremna da uradim zbog ljubavi -ispričala je Markovićeva i otkrila da je njen dečko na kraju otišao da radi u Italiju kako bi se izvukao iz kriminalnih radnji i da ga je ona ostavila posle dva meseca.

I. B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PUCA OD SEKSEPILA: Katarina Živković se skinula u kupaći, svi gledaju u njene GRUDI i ZANOSNE obline! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track