TEODORA SE JEDVA OTRGLA IZ KANDŽI POROKA: Nisam se treznila godinu i po dana! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

ISPOVEST

TEODORA SE JEDVA OTRGLA IZ KANDŽI POROKA: Nisam se treznila godinu i po dana! (FOTO)

Stars -

Teodora Radoičić otkrila je da je više od godinu i po dana živela u paklu alkoholizma i da nije mogla da zamisli dan bez pića.

foto: Happy screenshot

Nakon što se žestoko posvađala i pod dejstvom alkohola napala Nenada Marinkovića Gastoza, učesnica "Parova" naišla je na osudu javnosti. Sama Teodora priznala je da ju je sramota zbog ovog postupka i da joj nije prvi put da napravi glupost kada popije. Iako su mnogi rekli da namerno, zbog finala, glumi žrtvu, Radoičićeva je kroz suze prokomentarisala da to nije tačno i otvorila se pred cimerima.

foto: Happy screenshot

- Pre nekoliko godina, usled svega što mi se izdešavalo - od odlaska i svađe s majkom, ali i s tatom, i toga da mi je dosta prijatelja umrlo, pala sam u depresiju. Utehu sam tada pronašla u alkoholu. Više od godinu i po dana se nisam treznila. Stalno sam pila i to mi je bio izlaz. Život mi je bio pakao - počela je Teodora drhtavim glasom i dodala:

foto: Printscreen/Happy

- Od ranog jutra sam pila. Moj život se svodio na alkohol i na to da izlazim i da se opijam. Ustanem ujutro i prvo na šta pomislim jeste piće. Nije mi padao na pamet ni doručak ni ništa, nego da odem kod prijatelja u kafić i naručim viski. Posle nekoliko čaša žestine prelazila sam na koktele. Konstantno sam bila pijana i takva sam bila dugo - priznala je ona i šokirala cimere.

foto: Printscreen

Teodora je nekoliko puta tokom emisije "Roditeljski sastanak" rekla da joj je žao što se ponela agresivno prema svom bivšem dečku i da ju je zbog toga sramota, ali da je alkohol učinio da se ničega ne seća.

foto: Printscreen YT

- Ne sećam se ničeg od sinoć, znam da mi mnogi ne veruju, ali iskrena sam. Žao mi je što sam Gastoza tukla, nisam želela. Dotakla sam dno života svojom zaslugom, ne tražim opravdanje.

Podsetimo, Radoičićku je odgajila baka, za koju je veoma vezana.

foto: Happy screenshot

- Svoje roditelje nikada nisam videla zajedno. Bila sam dete ulice. Imam starijeg brata, a mama nas je napustila kada smo bili mali, ja se toga i ne sećam. Od malih nogu su me gledali kao nju, a ona je dosta grehova napravila i nije bila voljena - rekla je Tea svojevremeno.

Sad su bliski Pomirenje s ocem

foto: Printscreen

Radoičićka nije bila u dobrim odnosima ni sa ocem, međutim, učešćem u rijalitiju izašla je na pravi put i tata je kontaktirao s njom i u nekoliko navrata dolazio u vilu da razgovara s ćerkom. Nedavno se i njena mama javila produkciji i rekla da je spremna da se zbliži s Teodorom, što je nju veoma obradovalo, pa je zaplakala.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŽIVOT JOJ NIJE TAKO GLAMUROZAN: Nikada ne biste očekivali da će naša manekenka uraditi OVO u toaletu! Sve je zabeležila kamera! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track