ANABELA JE ZABRANILA LUNI DA PRILAZI TEODORI: Poslala je poruku Goci pre ulaska u rijaliti, a onda su se opasno sukobile!(VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

DETALJNO ISPRIČALA

ANABELA JE ZABRANILA LUNI DA PRILAZI TEODORI: Poslala je poruku Goci pre ulaska u rijaliti, a onda su se opasno sukobile!(VIDEO)

Stars -

Goca Džehverović, Zorica Marković, Milan, Bora i Lepi Mića uz prvu jutarnju kafu pričali su o Luni Đogani, kada je Teodorina mama po prvi put otkrila da je došla u konflikt sa Anabelom.

"Kako god da je bila negativna Luna, taj dan je dobila direktivu od mame da se makne od Teodore, to je niska moralnost, ku.va, prozivaju je, je.e se sa Ćazimom", prokomentarisala je Goca i dodala:

"A znaš kad bih ja to dozvolila da bude sa oženjenim čovekom?! Pa, ja mislim da bih je zgromila, a ne da kažem nema veze, zaljubila si se. Ne možeš da se zaljubiš u oženjenog čoveka, bre! Jesi ti normalna, pitala bih je! Da je čovek slobodan, pa 'ajde, a čovek oženjen! Ne možeš ti da se zaljubiš tako", izjavila je Tedorina majka.

Ona je opisala i trenutak kada je dobila poruku od Anabele, koja ju je iznervirala.

"Crknem za Novu godinu, nemam vremena da gledam televiziju...i vidim Anabela mi poslala poruku: "Čujem da ulaziš sutra", da kažem Teodori da ne priča za Lunu da se ona je.e za pare i da se drogira...i ja je nazovem, ovu Anabelu, i je.em joj kevu. Mrš, mamicu ti je.em. I došli mi za Novu godinu svi, ona se sakrila, ja je našla. I kažem joj: "Je li, bre, dokle ćete vi da prozivate moje dete? Dovoljno suza je prolilo moje dete zbog tvog, a tvoje zbog mog nije. I drugi put nemoj da mi se uopšte obraćaš", ispričala je Goca.

"I onda narod gleda i kaže "što diraju decu"... Pa što si poslao dete ovde? Mislim na te što brane, pogrešno brane, ili podržavaju, na žalost... Ja sam bila u šoku kad sam gledala u septembru, nisam znala da ću ući. Tu histeričnost, vrisku, Luna plače kod Teeodre hoće da bude sa Slobom, to nisam doživela nikad... Kukala je kad su žurke, pogotovo kad se napije", pričala je Zorica.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KARLEUŠA I BRENA UDRUŽILE SNAGE, ZAPEVALE ZAJEDNO I OD SRCA: Trenutak sa svadbenog veselja Piksijeve naslednice koji OBARA SA NOGU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja