SUPRUŽNICI BESNELI JEDNO NA DRUGO, LUNA SOLILA RANE: Do juče si plakao za mnom! AJDE SADA, UČINI SVOJU KU..ETINU LEGALNOM! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

TURBULENTNO

SUPRUŽNICI BESNELI JEDNO NA DRUGO, LUNA SOLILA RANE: Do juče si plakao za mnom! AJDE SADA, UČINI SVOJU KU..ETINU LEGALNOM! (VIDEO)

Stars -

Kristina Kija Kockar, tokom biranja najzlobnije osobe i "Zadruzi", uperila je prst u još uvek zakonitog supruga Slobu Radanovića, a kao razlog navela sve ono što joj je učinio od početka rijalitija pa do danas. Surpužnici su se potom posvađali, a u tu svađu se i Luna u jednom trenutku uključila.

foto: Youtube screenshot

"Kada sam bila najbolja on je gazio po meni... On je taj koji je dozvolio da njegovi prijatelji mene napadaju, jer on nije mogao da se obračuna sa mnom. Evo juče je Luna rekla da sam ja bolesna žena, a on je rekao: 'Je.ala te ona', to moj muž govori za mene", pričala je Kija.

Kako se sa Lunom posvađala na temu roditelja, njoj se obratila pozivajući se na tu raspravu:

"Ja ništa ružno nisam rekla za tvoje roditelje! Ja sam rekla da treba da ide kod novog tasta i tašte, kod tašte koja je za njega govorila da je pe.er. Dok tvoja majka mene pljuje sa svog zvaničnog Instagram profila, ja sam to videla kada sam bila napolju, kada nisam ušla u rijaliti. Ja sam rekla da je zlo ono što rade, a gospodin je rekao: 'Uvideo sam koliko su zlo', najbolja karma za oboje je da ostanu zajedno, jer ja znam šta je meni pričao", rekla je ona.

foto: Youtube screenshot

"Jadan si, do juče si plakao iza Škode i govorio: 'Ja tebe volim', brisala sam ti nos pet godina, kako te nije sramota", odbrusila je suprugu.

Takođe, i Teodora Džehverović progovorila je na ovu temu, što je dolilo ulje na vatru!

"Jeste najveće zlo ta prevara. Ja sam bila ne svedok, nego prva osoba koja je ćutala o svemu tome, ali nisam mogla u tom momentu da okrenem leđa ni Luni, ni Slobi. Na kraju sam sebi učinila loše i ispala budala", pričala je ona.

foto: Youtube screenshot

Pošto je Sloba pokušao da je prekine u izlaganju govoreći o njoj, njenom dečku i prevari, svađa je prešla sve granice, a Kija je ponovo uzviknula:

"Ako voliš nekoga kao sestru, onda ne guraš svoj jezik njoj u usta! Traži razvod, učini svoju ku.vetinu legalnom! Napravi je legalnom! Ja znam da nećeš tražiti razvod... Ali ti to praviš od nje. Ne vodim je ja u WC! Nisam ja oženjena, nego ti, pi.ko jedna", odbrusila mu je na kraju.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PUCA OD SEKSEPILA: Katarina Živković se skinula u kupaći, svi gledaju u njene GRUDI i ZANOSNE obline! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track