SANJA POBESNELA, NAPALA ĐEKSONA, OBEZBEĐENJE MORALO DA INTERVENIŠE: Skrhana pala na pod pa NAPUSTILA ZADRUGU! (FOTO, VIDEO)
Foto: Pritnscreen Youtube

HAOS U RIJALITIJU

SANJA POBESNELA, NAPALA ĐEKSONA, OBEZBEĐENJE MORALO DA INTERVENIŠE: Skrhana pala na pod pa NAPUSTILA ZADRUGU! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Tokom vekeri u rijalitiju se povela polemika da Andrijana Radonjić zna tajnu njene cimerke Sanje Stanković za koju joj često prigovara da će se pročuti.

foto: Pritnscreen Youtube

"Više puta si Sanji ponovila "Imam i ja za tebe neke stvari da kažem, nemoj da ja progovorim i razvežem jezik". Šta je to čime ti ucenjuješ Sanju da ne otkriješ njenu famoznu tajnu", glasilo je pitanje Darka Tanasijevića za Andrijanu.

"Ja ne želim da dođe do onoga što je došlo danas, da ona meni kaže da sam ja ološ, mutava... Ja nikad u životu ne bih dozvolila sebi da kažem nešto o njoj ", pravdala se plavuša, ali je uporno tvrdila da joj ne bi naudila na taj način i otkrila njenu tajnu i istakla da su je uvredile plavušine reči kada je rekla da ima samo jednog prijatelja.

foto: Pritnscreen Youtube

Na insistiranje novinara, Stankovićeva je teška srca priznala da je ona prošla kroz tešku situaciju pre pet godina i da je imala velike posledice nakon toga i da Pinkova zvezda to zna.

"Postoji nešto. Sram da te bude, znaš kroz šta sam prošla. Meni se jedna situacija desila 2013. to zna Andrijana i rekla sam Matoroj. Zbog te stvari koju ja psihički nisam prevazišla i išla sam iz greške u grešku, zbog te situacije koja se dogodila. Ja nemam snage da to kažem. Kako te nije sramota da to kažeš znajući da sam ja kroz to prošla. Tu sam se ja izvukla zahvaljujući mom bivšem dečku", pričala je Sanja jecajući.

foto: Pritnscreen Youtube

Zorana Stefanov i Nemanja Đerić Đekson su se uključili u raspravu i tvrdili da Andrijana nije mislila na to što je ona spomenula, već da se radi o natpisima u novinama. Sanja nije bila saglasna sa ovime, pa je u jednom momentu izgubila kontrolu i gađala šoljom Đerića.

Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo da dođe do većeg skandala i kako bi pokušali da smire uzavrelu atmosferu.

foto: Pritnscreen Youtube

Jovana Tomić Matora je istog trenutka skočila i urlala na Nemanju kako bi odbranila svoju simpatiju. Plavuša je doživela veliki stres i slošilo joj se, pa se u jednom momentu našla na podu.

foto: Pritnscreen Youtube

Stankovićevoj je pružena lekarska pomoć i ona je bila odsutna na nekoliko sati iz "Zadruge". Kako je izgledalo ovo kobno veče pogledajte u narednom video-snimku.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NE MOGU DA MU ODOLE: Stefan Živojinović ZASVIRAO PA ZAPEVAO pesmu poznatog kolege, NIKO NIJE OSTAO RAVNODUŠAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja