SAKIĆEV SIN PUŠTEN IZ ZATVORA! Rašidu jedina uteha to što je uspeo da se pomiri s ocem pre njegove smrti!
Foto: Privatna Arhiva

Otkrivamo Očekuje se da dođe na očev ispraćaj

SAKIĆEV SIN PUŠTEN IZ ZATVORA! Rašidu jedina uteha to što je uspeo da se pomiri s ocem pre njegove smrti!

Stars -

Najstariji sin Sinana Sakića Rašid Sakić pušten je iz zatvora! Kako Kurir saznaje, on je sredinom aprila ove godine izdržao dvanaestogodišnju zatvorsku kaznu u Novoj Skeli u Padinskoj skeli, na koju je osuđen zbog pokušaja ubistva.

Iako se njih dvojica godinama nisu viđali, pevačevog naslednika veoma je potresla njegova smrt, pa se očekuje da Rašid u ponedeljak dođe u Loznicu na sahranu. Sinanov naslednik se iskreno pokajao za sve greške koje je napravio u životu, a pogotovo za stres i probleme koje je naneo nekadašnjem kralju Južnog vetra. - Sakića godinama grize savest, zbog čega nema mira. Svestan je činjenice da je i on delimično zadavao ocu glavobolje kada se bavio mutnim radnjama, a kasnije i kada je uhapšen. Sinan nije odobravao to što je radio i javno ga je krivio i smatrao da treba da ispašta za napravljene greške, iako mu se duša razarala - otkriva naš izvor i dodaje da su njih dvojica posle Rašidovog izlaska iz zatvora bili u korektnim odnosima.

foto: Kurir

Emotivan susret

- Prvi susret je bio jako emotivan i stresan, protekao je u zagrljajima i izvinjenjima. Rašidu je sada jedina uteha to što je uspeo da se pomiri s ocem pre njegove smrti - rekao je naš sagovornik.

Kada je Sinan u oktobru prošle godine završio u bolnici u Tuzli, Rašid je zatražio dozvolu u zatvoru da pod policijskom pratnjom obiđe oca da bi se s njim oprostio jer je mislio da mu se bližio kraj. Preko advokata je uputio molbu da mu dozvole da otputuje u BiH kako bi video pevača bar na pola sata, ali navodno nije uspeo u toj nameri. S druge strane, od Sakića se tada nisu razdvajala njegova deca Đulkica i Alen iz braka sa suprugom Sabinom, kao i njeni sinovi Ernest i Elvis iz zajednice u kojoj je bila pre pevača. Rašidov rođeni brat Meda, koji je iz Sinanovog prvog braka, takođe je sve vreme bio uz njega.

Presuda

Rašid Sakić je inače 2011. godine pravosnažno osuđen na 12 godina zatvora jer je ubio Dragoljuba Despotovića i pokušao da likvidira Radomira Lazića 22. maja 2002. u Loznici.

M. D.

Plač MUHAREMOVU PESMU POSVETIO RAŠIDU

Sinan Sakić gušio se u suzama svaki put kad je pevao pesmu „Sine moj“, koju u originalu izvodi njegov prijatelj Muharem Serbezovski. Pevač je tu numeru posvetio svom sinu Rašidu, koji ga je svojim postupcima ujeo za srce. „Molio sam svoju sudbu, sine moj, da porasteš pored mene, sine moj, kol‘ko li je srećan tata, sine moj, s pesmom spava i budi se, sine moj“, glasi deo pesme.

BES JEDNOM VIDEO SINA ZA 15 GODINA Rašid me je povredio, neka nosi svoj teret

foto: Damir Dervišagić

Kada se dogodio Rašidov zločin, pevač je imao nastup u Švajcarskoj. - Počeo sam da plačem. Ja sam profesionalac. Na nastupu sam, smejem se, a kad siđem dole, plačem kao malo dete. Bilo me je sram da izađem na ulicu. Kad sam se vratio iz Švajcarske, sin mi je bio u bolnici. Nisam otišao da ga posetim. Bio sam povređen. Bilo mi je žao, kako je moglo da dođe do takve situacije između njih dvojice? Spavali su zajedno. Kako je to moglo da se desi? Rekao sam: „Ni u snu ne idem.“ Samo jednom u životu sam otišao kod njega u zatvor. Svako neka nosi svoj teret. Ako mu nešto bude trebalo, ja ću mu dati, poslaću mu, ali više neću dolaziti - rekao je legendarni pevač svojevremeno.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SIN SINANA SAKIĆA NEUTEŠAN: Stigla pogrebna kola, preminuli pevač na putu za rodnu Loznicu (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track