MOGUĆE POMIRENJE: Sloba po prvi put priznao da je poželeo da obnovi vezu sa Kristinom, Đoganijeva u ŠOKU! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

OBRT

MOGUĆE POMIRENJE: Sloba po prvi put priznao da je poželeo da obnovi vezu sa Kristinom, Đoganijeva u ŠOKU! (VIDEO)

Stars -

Zadrugari su tokom prethodne noći odgovarali na škakljiva pitanja novinara, koja često umeju da prouzrokoju mnogobrojne svađe, kao što to sinoć bio slučaj između ljubavnog trougla.

foto: Printscreen Youtube

Kristina Kocakar je priznala pred svim ukućanima da su se ona i njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović poljubili u dvorištu Bele kuće, iza škode. Njeno priznanje nije bilo nimalo prijatno za blogerku, pa joj je novinar uputio sledeće pitanje" Sada je Kiji postavljeno pitanje da li se ljubila sa Slobom, ona je rekla "da", Sloba ne, kome ti sada veruješ?"

"Nikome ne verujem. Ja sam ovde u haosu. Pogotovo kada ga vidi da sedi sam kao siroče. Ljudi mogu da kažu da sam debil, da njemam dostojanstvo. Meni je teško, ovde ne mogu da presečem i da mu ne priđem, da ga pitam kako je. Ako on laže, to njemu nek ide na čast", rekla je Đoganijeva.

Kristina nije ostala imuna, da ovo ne prokomentariše, a evo šta je sada poručila Slobi.

Ja nemam kome da se pravdam što sam se ljubila sa svojim mužem. Neka bude da lažem, neka dečko dobije barem nešto odavde - rekla je nervozno Kija.

foto: Printscreen Youtube

"Nismo se ljubili. Ja sam je ljubio u glavu, obraz, ali u usta nisam", pravdao se Sloba.

Pevač se prisetio šta je pričao u emisiji "Amidži šou" posle koje se dogodio prekokret u ljubavnom trouglu. Naime, on je tada priznao da voli svoju suprugu, a po samom povratku sa gostovanja, on je poklonio čokoladu Luni i izjavio joj ljubav.

foto: Printscreen Youtube

"Ja sam rekao u "Amidžiju" da volim Kristinu, ali da ne mogu da objasnim na koji način. Kada su me pitali da li postoji šansa za pomirenjem, prvi put do tada sam rekao da mislim da postoji šansa kad izađemo napolje. Jednostavno, hteo sam da ostavim vreme da pokaže kako u stavi treba...Zaista ono što je ona rekla "nikad, ne reci nikad", da jesmo pričali o pomirenju, koji bi bili uslovi. Šta je meni i njoj smetalo, to jeste bilo. Ne verujem da je to iskreno sa njene strane. Bilo je dosta stvari koje su mi smetale kod nje i njoj kod mene. Mislim da u ovim godinama niko ne može da te naterada se promeni, mi smo za ovih pet godina imali mnogo nesuglasica, ako za tih pet godina nismo našli zajednički jezik, mislim da nećemo ni u budućnosti", pravdao se Sloba, dok ga je Luna kraičkom oka gledala.

Pevač je takođe priznao da je njegova odluka da se distancira od Kije prvenstveno posledica osećanja prema Luni.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track