OGLASIO SE KIJIN I SLOBIN ADVOKAT, ISPLIVALI SVI DETALJI BRAKA: Evo šta će morati da dele u slučaju razvoda!
Foto: Printscreen/Youtube

JAVNO JU JE PREVARIO

OGLASIO SE KIJIN I SLOBIN ADVOKAT, ISPLIVALI SVI DETALJI BRAKA: Evo šta će morati da dele u slučaju razvoda!

Stars -

Iako su tokom prethodnih deset meseci jedni po drugima prosipali drvlje i kamenje, novonastala situacija između pevača i njegove supruge promenila je njihovo mišljenje.

Porodice Radanović i Zeljković spremne su da zaborave sve nesuglasice ukoliko im Kija i Sloba podare unuče. Preduzetnik sa kojim je stuardesa uplovila u romansu odmah nakon što ju je suprug javno prevario ogorčeno govori o sada već bivšoj devojci, i ironično dodaje da su mu Kija i njen suprug Sloba sladak par.

foto: Printscreen Youtube

Andrija Lazović i Kija Kockar bili su mesec dana u vezi, a potom je stjuardesa ušla u rijaliti kako bi se obračunala sa suprugom Slobodanom i njegovom ljubavnicom Lunom Đogani. Sada, kada je sve gotovo i kada je sasvim izvesno da će se Sloba i Kija pomiriti, Andrija kaže da je u njihovoj kratkotrajnoj romansi sve gotovo, te da svu sreću želi supružnicima.

"Sa mnom i sa njom je gotova priča. To je to i ja više nemam šta da komentarišem, bitno je da se njih dvoje vole, da su u ljubavi, to je najbitnije, zar ne? Ja im želim da izdrže u ljubavI", kaže Andrija ironično, a potom i smeje.

Kija je javno rekla da ga ne voli, iako je priznala da je osećala simpatije i emocije prema njemu, ali i na pitanje da li on nju još uvek voli, kaže:

"Ja volim samo sebe. Sebe volim najviše, a koga još volim, to je moja stvar. Nisam razmišljao o tome da li ćemo se videti posle rijalitija, jer se sve brzo desilo. Iskreno, zaista sada o tome ne razmišljam. Ni tada, ni sada", kaže Andrija.

foto: Printscreen, Printscreen Instagram

S obzirom na to da su se poslednjih dana zbližili, gledaoce rijaliti-šoua žarko zanima šta će se desiti u braku pevača Slobodana Radanovića i njegove supruge Kije Kockar. Kijin advokat Vićentije Darijević smatra da su veliki izgledi da se zbog novostale situacije bračni drugovi ne razvedu.

"U tim rijalitija se sve menja ne samo iz dana u dan, već iz sata u sat. Iako je ta priča o razvodu bila u jednom momentu aktuelna, meni se čini da njihov odnos ide u drugom pravcu. Sve je to sada neizvesno. Meni deluje da može da dođe do pomirenja, ali to je svakako njihova lična stvar i ja bih to prepustio njima. Zasad ne postoji zahtev za razvod braka ni sa njegove, ni sa njene strane", rekao je Kijin advokat.

On je otkrio i to da ukoliko pak dođe do pokretanja brakorazvodnog postupka Kija i Sloba praktično ni neće morati da dele imovinu, jer su u braku od značajnijih stvari stekli samo automobil.

"Što se tiče nekretnina, njih dvoje nemaju ništa zajedničko stečeno u braku, samo neke pokretne stvari. Mislim da imaju jedno pokretno motorno vozilo, to je sve što imaju od imovine. U pitanju je automobil, a od nekretnina nemaju ništa zajedničko", kaže advokat Darijević, a na pitanje da li bi trebalo da podele i novac od glavne nagrade ukoliko je jedno od njih osvoji, nije dao konkretan odgovor.

foto: Printscreen Youtube

"Tu postoji pravna dilema da li je to uopšte zajednički stečena imovina u braku, jer je reč o takmičenju. Pitanje je takođe ako neko pobedi da li će i dobiti novac, možda postoje neki interni dogovori između igrača i produkcije. Ako dođe u režim zajedničke imovine, moraće da dele, a ako dođe u režim posredne imovine, onda je to opet nešto drugo", objašnjava Darijević, i dodaje da njihov brak nije bio iz interesa.

"Nisu potpisivali predbračni ugovor, imali su zakonsku mogućnost, ali oni su zaključili brak na ljudskim, moralnim pobudama, a ne na osnovu nekih materijalnih interesa. Pošto sam ja prijatelj i jednog i drugog, mogu da kažem da je njihov brak bio iskren, odnosno da je motiv zaključenja njihovog braka bio iskren. Šta se u međuvremenu desilo, ne znam", izjavio je on.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POČASTILA MUŠKARCE: Dejana Živković izbacila grudi u prvi plan! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track