JUNSKI LAST MINUTE! POŽURITE I REZERVIŠITE LETOVANJE U GRČKOJ VEĆ OD SUTRA UZ POPUSTE DO ČAK 47%!!!
Foto: Promo

JUNSKI LAST MINUTE! POŽURITE I REZERVIŠITE LETOVANJE U GRČKOJ VEĆ OD SUTRA UZ POPUSTE DO ČAK 47%!!!

Stars -

Da li smatrate da je dobar smeštaj je jedan od ključnih faktora koji utiču na zadovoljstvo tokom putovanja? Zaboravite na priču da luksuzan smeštaj uvek iziskuje mnooogo novca, jer u turističkoj agenciji ,,Travelland”, uz aktuelne popuste i do 47%, čak i najbolji hoteli mogu biti veoma povoljni!

foto: Promo

Odličan predlog je Xenios Anastasia Resort sa 5 zvezdica u mestu Nea Skioni, u kome su sve sobe sa klima uređajem, SAT TV-om, internet konekcijom, mini barom, sefom i fenom za kosu a za koji trenutno u ,,Travellandu” važe popusti od čak 47%!

foto: Promo

Ako biste ipak bili zadovoljni i sa uslugom od četiri zvezdice ,,Travelland” će vam predložiti neke od hotela iz te kategorije poput Xenios Possidi Paradise hotela koji se nalazi, kako mu i samo ime kaže, u mestu Posidi. Pored standardnih sadržaja boraveći u ovom hotelu možete koristiti i bar, bar pored bazena, otvoreni bazen, parking, rent-a-car, restoran, saunu, teniski teren na otvorenom..

foto: Promo

Ništa manje gostoprimljivi nisu hoteli iz kategorije za koju važe 3 zvezdice. To će vam potvrditi svi oni koji su sa ,,Travellandom” bar jednom odseli u Xenios Port Marina Hotelu u Pefkohoriju. Sve sobe u hotelu Xenios Port Marina imaju klima uređaj, TV, telefon, čajnu kuhinju sa šporetom i frižiderom. Hotel ima otvoreni restoran, bar pored bazena, olimpijski bazen, dečiji bazen, mini market, teretanu, igralište, teren za košarku, parking...Praktično sve što vam je potrebno!

foto: Promo

Xenios Dolphin Beach Hotel 3* je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, odmah pored Posidija. Okružen je zelenilom i borovom šumom sa jedne strane a beličastim peskom i plavim morem sa druge. Idealan je za porodice sa malom decom jer pored mnogobrojnih sadržaja ima i igraonicu i zabavni park.

foto: Promo

Halkidiki nudi još divnih oaza po pristupačnim cenama. Jedan od njih je hotel Xenios Theoxenia sa četiri zvezdice u Uranopolisu. Ovaj idilični hotel smešten na svega 30m od plaže u ponudi ima klimatizovane sobe, teniski teren i 4 bazena, uključujući bazen sa hidromasažom i olimpijski bazen. Uz popust koji je aktuelan do 12. juna možete rezervisati svoj odmor u ovom hotelu po čak 47% nižoj ceni!

foto: Promo

Za sve Xenios hotele turistička agencija ,,Travelland” je pripremila velike popuste koji idu do čak 47%! Vaše je samo da požurite da odaberete smeštaj prema svojim afinitetima jer je interesovanje za pomenute hotele veliko.

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/

foto: Promo

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track