POTPUNO OTVORENO: Nadežda otkrila Miljani šta joj je Miki rekao pre nego što je napustio rijaliti! (VIDEO)
Foto: Printscreen

KULIĆEVA DIRNUTA REČIMA

POTPUNO OTVORENO: Nadežda otkrila Miljani šta joj je Miki rekao pre nego što je napustio rijaliti! (VIDEO)

Stars -

Nadežda Biljić je prvi put nakon što je Miki Đuričić svojevoljno napustio rijaliti otkrila je šta joj je pčelar iz Kupinova poslednje rekao pre izlaska.

Miljana Kulić je među prvima to prokomentrisala što je nju izbacilo iz takta pa su se žestoko posvađale.

Kad su se strasti smirile, zadrugarka je prišla Nadeždi pa su lepo razgovarale.

"Nadežda, mnogo si dobra i ne zaslužuješ ovo, ali shvatićeš da nisi u pravu što se tako ponašaš. Danas smo ti rekli da je to logično. Ispala si bezobrazna prema meni, jer si rekla da ti mislim loše", rekla je Miljana.

foto: printScreen Jutjub

"Prvo, ja znam šta smo pričali. Grešiš mnogo, milion posto sam sigurna da me čeka i da me boli du.e. Moraš da shvatiš, nije ni on lud. Njemu je stalo, možda zato neće da pravi planove. Nisam ispala bezobrazna, tako je ispalo", rekla je Nadežda.

Takmičarke su pričale o svemu, a onda su Miljanu posebno dirnule njene reči kada joj je Nadežda otvoreno priznala šta joj je Miki rekao pre samog izlaska iz rijalitija.

"Vi ste preterale, stvarno ste bezobrazne. Ako si ti moj prijatelj, a ako je on neko koga ja volim ti ćeš mene da podržiš. Nećeš da pljuješ nekog koga volim. Miljana, ne treba mi muškarac koji će da mi pokaže da me voli tako što će da bude lud, ja sam takvog u životu imala. Meni treba ono što je on meni pokazao ovde. Rekao je: Ako odem, to nema veze sa tobom, ni sa mnom ni sa našim odnosom, čekam te da izađeš napolje", rekla je Nadežda.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja