GOST U STUDIJU IZNEO OZBILJNE OPTUŽBE: EVO za šta je Đusov prijatelj optužio Praizovićku!
Foto: Printscreen Youtube

VEOMA OZBILJNO

GOST U STUDIJU IZNEO OZBILJNE OPTUŽBE: EVO za šta je Đusov prijatelj optužio Praizovićku!

Stars -

Gost u studiju u emisiji "Upoznajte Parove" je Đusov drug Vladica koji je imao aferu sa bivšom učesnicom Bojanom Praizović.

foto: Printscreen Youtube

Kako je poznato ona je sa njim stupila u vezu tokom jedne žurke u vili gde je on došao kao gost, posle toga se sumnjalo na trudnoći i priču da je Vladica možda otac.

U par navrata on je sve to demantovao i rekao da je sa Bojanom bila samo avantura. Objavio je nešto šokantno što je ostavilo mnoge bez teksta.

foto: Printscreen Youtube

"Iznenadio sam se pozivom jednog našeg prijatelja Napoleona da joj ja pretim i da ću ja da zabranim Bojani Praizović dolazak u Beograd i da ću joj uzeti sve pare od honorara kada naplati od rijalitija. Ona je bila kod Napoleona da snima neku pesmu i tamo prespavala, da bi dečko ustao ujutru i video da mu nema para, ona je otišla i uzela mu sve pare. Ja sam zbog toga došao ovde da kažem da to apsolutno nije istina a da ću se sa njom videti i popričati sa svemu kad dođe u Beodgrad", rekao je Vladica.

Njena sestra Mira Praizović koja se trenutno nalazi u Kampu otpisanih ovako je prokomentarsala optužbe koje je izneo Vladica na račun njene sestre.

"Meni da neko nešto ukrade iz kuće ja bi ga prijavila a ne da dolazim na televiziju da pričam. Đus nije Bojanin prijatelj i ne znam što je došao ovde to da priča, zašto Napoleon nije došao i ako je tako prijavio je policiji", rekla je Mira.

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja