Najnovije vesti

SKANDAL! IZ STANA KIJINOG POKOJNOG OCA ODNETE SVE STVARI: To je učinio ON, a nikome nije jasno zašto!
Foto: Marina Lopičić

BIĆE RAZOČARANA

SKANDAL! IZ STANA KIJINOG POKOJNOG OCA ODNETE SVE STVARI: To je učinio ON, a nikome nije jasno zašto!

Stars

Rodni grad jedne od najpopularnijih učesnica rijalitija Kristine Kije Kockar, Zrenjanin, ovih dana potresa skandal koji se dogodio još na dan sahrane Kijinog oca Miloša Kockara, 3. maja.

Njene komšije u Zrenjaninu govore da je Kijin stric, kako kažu, "opljačkao" Kiju. Još na dan bratovljeve sahrane potpuno je ispraznio stan u vlasništvu svog brata, a Kristininog oca, preminulog Miloša Kockara.

foto: Marina Lopičić

"Miloš je tu živeo sam. Jedini naslednici su njegova ćerka Kija i njegova supruga koja živi u Nemačkoj. On je umro 28. aprila, ujutru u pola 10, a njegov brat je u popodnevnim časovima kompletno ispraznio njegov stan", pričaju šokirane komšije u Zrenjaninu.

Zrenjanin bruji o ovome što se dogodilo, a mnogi se pitaju kako je ovo moguće uraditi istog dana kada je sahrana, a pritom i bez pokrenute ostavinske raprave.

"Sav nameštaj, sve je ispražnjeno. Ostali su samo zidovi. I radni deo, i šporet i frižider, sto i stolice, ljudi su sve videli. To je sad bum u gradu. Ni ostavinska rasprava nije urađena... Istog dana je skinuo radni deo. Na svoju je ruku to uradio. Njegov brat je umro prepodne, a on je popodne ispraznio stan. Čak je proveravao i da li mu brat ima neki račun u banci", pričaju Kijine komšije i komentarišu kako niko ne zna da li je u stanu bilo nešto vredno ili ne.

foto: Printscreen YT

Inače, Kijin stric je oženjen i ima dvoje dece, a Kija je sa stricem u dobrim odnosima. Osim toga, dolazio je na njene rođendane, a bio je i na njenoj i Slobodanovoj svadbi. Kako se priča, ni njegova materijalna situacija nije loša, te nikome nije jasno zbog čega je uradio ovako nešto.

Nadicu Zeljković je potvrdila ova saznanja, ali ništa više od toga nije želela da kaže.

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LETO JE ZA NJU POČELO: Anastasija se pojavila u maloj crnoj haljini, a onda se skinula u bikini! Sve gori od njenog vrelog tela! (VIDEO)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...