NEMA SRAMA: Izabela prevarila Nikolu Lakića van vile, a ono što je posle priznala ŠOKIRALO JE SVE!
Foto: Printscreen Happy TV

OTKRILA

NEMA SRAMA: Izabela prevarila Nikolu Lakića van vile, a ono što je posle priznala ŠOKIRALO JE SVE!

Stars -

U rijalitiju "Parovi" jutros se priča o raskidima i kako ih preboleti ako ste nekog mnogo voleli. Kako i rijalitiju postoji mnogo rijaliti ljubavi povela se priča oko veze u kojoj su bili Izabela i Nikola Lakić.

Učesnici su komentarisali njihov odnos i zašto je došlo do raskida. Dosta njih je zamerilo Izabeli na ponašanju prema Nikoli i uopšte u samoj vezi.

"Ona je navikla da vrti muškarce oko prsta Lakić je bio mnogo mekan prema njoj, stalno joj kuvao više je nosio on kecelju nego ona.To je puklo kada je ona izašla napolje zbog operacije i on je saznao da je bila na koncertu i tamo sa nekim muškarcem, onda se on ljubio sa Zerinom", rekao je Mili.

"Meni je stvarno žao što ja ne kuvam, jer svaki moj partner je bio imućan i hranili smo se po restoranima oni tako žive i ja sam se navikla na takve uslove. Ja sam iks puta rekla da ću ući u kuhinju aktivno onog momenta kada budem imala svoju porodicu, sada ne smatram to prioritetom", rekla je Izabela.

foto: Printscreen Happy TV

Kurir.rs/Foto: Printscreen Happy.tv

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PEJOVIĆ SE OGLASIO POVODOM AGONIJE KROZ KOJU PROLAZI: Ukrali mu identitet, umešala se policija, propatila je i njegova porodica! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track