UMEŠALA SE I POLICIJA

PEJOVIĆ SE OGLASIO POVODOM AGONIJE KROZ KOJU PROLAZI, UKRALI MU IDENTITET: Umešala se policija, propatila je i moja porodica! (KURIR TV)

Stars -

Aco Pejović nedavno je završio u policiji, kada je nepoznata osoba preko Fejsbuka pod folkerovim imenom zavodila devojke i uzimala im pare.

foto: PrintScreen

Pevaču je nastao pakao u životu jer je neko pod njegovim imenom opljačkao četiri žene. Kad je za to saznao, pevač je slučaj prijavio nadležnim organima.

foto: Zorana Jevtić

Pevač je odlučio da progovori o ovoj agoniji na konferenciji.

"Nisam sklon medijskom eksponiraju i izbegava intervjue. Postoji dokument a kom sve piše, ali ne adresa na koju je poslat novac, ali na ime Pejović Aleksandar. Ja apelujem na sve i prepustiću to policiji. Oni će odrediti kome je taj novac otišao", rekao je Pejović, čiji svaki korak se prati.

"Ne koristim društvene mreže osim Instagrama i niko, ali baš niko ne može komunicirati sa mnom putem društvenih mreža. Moj oficijalni Fejsbuk profil vodi moj tim i služi u svrhu mog posla. Sve osobe koje su se, tobož, dopisivale sa mnom putem bilo koje društvene mreže upozoravam da se ne dopisuju sa mnom već sa nekim ko koristi moj identitet da bi varao ljude i to vrlo uspešno radi!Sve koji su prevareni na bilo koji način, za bilo koji novčani iznos, najljubaznije molim da se obrate policiji i tužilaštvu, u čiji rad ne sumnjam. Neka prilože sve dokaze koje imaju. Da se bavim tim ne želim, jer mi je savest mirna, a nemir koji mi je nanesen prevazilazi sve granice pristojnog", saopštio je Pejović.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/J. Stuparušić, Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track