Batina bitka života

Ne daj se, Valtere!

Batina bitka života

Stars -
Živojinović nije u kritičnom stanju. On je i pre imao problema s krvnim sudovima, pa moždani udar nije usledio neočekivano, kaže za Kurir dr Milan Savić, direktor bolnice „Sveti Sava“

Batina bitka životaŽivojinović nije u kritičnom stanju. On je i pre imao problema s krvnim sudovima, pa moždani udar nije usledio neočekivano, kaže za Kurir dr Milan Savić, direktor bolnice „Sveti SavaNajveća bitka.Velimir Bata Živojinović nije u kritičnom stanju nakon moždanog udara koji je doživeo u utorak. Ovo je za Kurir rekao dr Milan Savić, direktor Specijalne bolnice za lečenje cerebrovaskularnih bolesti „Sveti Sava“, u koju je smešten legendarni glumac.- Ne mogu da vam otkrivam detalje lečenja, jer je stanje svakog pacijenta tajna. Ono što zvanično mogu da vam potvrdim, a što više nije nikakva tajna, jeste to da je Bata Živojinović hospitalizovan u našoj bolnici pre tri dana i da njegovo stanje nije baš najbolje, s obzirom na to da je doživeo težak moždani udar. Pošto je i pre imao problema s krvnim sudovima, ne može se reći da je moždani udar usledio neočekivano. Mi radimo sve što treba, a rano je za prognoze jer je pacijent u akutnom stanju bolesti. Nije u kritičnom stanju i može da govori - naglašava dr Savić.Uz Batu je sve vreme njegova supruga Lula, a ćerka Jelena, koja živi na Kubi, krenula je u Srbiju čim je čula vest o očevoj bolesti. Ispred bolnice novinarima se obratio Radoš Milenković, prijatelj porodice Živojinović.- Bata je optimističan! Oseća se bolje nego prethodnih dana. Nije mala stvar doživeti moždani udar u 79. godini. Nadamo se da će biti dobro. Supruga Lula je u šoku i ne može da priča. Ona je žena od 73 godine i nije joj lako. Deca su joj u inostranstvu i sama je - istakao je Milenković.

Lula ispred bolnice „Sveti Sava“
Lula ispred bolnice „Sveti Sava“

Lula: Bata je dobroNešto pre 19 časova, iz bolnice „Sveti Sava“ izašla je Batina supruga Lula. Ugledavši novinarske ekipe, mahnula je uz osmeh i samo kratko doviknula: „Dobro je!“

Manda želeo da obiđe prijatelja
Manda želeo da obiđe prijatelja

Mandi nisu dali da vidi BatuGlumac Milorad Mandić Manda je, čim je saznao da Bata leži u bolnici, došao da ga poseti. Međutim, nije uspeo, jer mu bolničko osoblje to nije dozvolilo. - Želeo sam da ga vidim, ali mi je razumljivo zašto me nisu pustili. Samo je Lula uz njega i to je normalno, jer čovek treba da se odmara i da ima mir - kazao je Manda za Kurir.

Rade ŠerbedžijaDrži se, zveri!- Užasno mi je teško, ali verujem da će Bata sve to srediti. Nismo ga mi za džabe zvali Životinja, čovek-čelik, čovek-zver! Mislim da će iz svega ovoga izaći kao pobednik. Nisam u mogućnosti da dođem u Beograd da ga posetim i mnogo mi je žao zbog toga, ali on će to pregurati.

Veljko BulajićMnogo sam tužan- Pa ljudi, sad sam zvao Batu i Lulu. Ne javljaju se ni na jedan broj, ne znam šta se dešava. Čuo sam se s njim u utorak, trebalo je da ide kod Stoleta Popova u Makedoniju da snima film. Ma, ništa nije davalo naznake ni slutnje da nešto nije kako treba, baš ništa! Rekao mi je da se oseća dobro i da ide da snima taj film. Mnogo sam tužan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track