TEODORA PRIZNALA DA JE IMALA 33 GODINE STARIJEG DEČKA: Učesnica Parova ispričala detalje veze!
Foto: Printscreen/TV Happy

PRiZNANJE

TEODORA PRIZNALA DA JE IMALA 33 GODINE STARIJEG DEČKA: Učesnica Parova ispričala detalje veze!

Stars -

Teodora Radoičić otkrila je da je bila sa skoro troduplo starijim muškarcem od sebe, i to dok je bila maloletna!

foto: printscreen happy.tv

Učesnica "Parova" je tokom parografa cimerke Izabele Aljoski, koja je i sama priznala da voli starije muškarce, skupila hrabrost i priznala cimerima da je, kada je imala samo 17 godina, bila sa čovekom koji je ušao u šestu deceniju.

foto: Printscreen Happy TV

- Imala sam 17 godina, a on je bio stariji od moje majke, koja je 1974. godine rođena. Nažalost, taj čovek više nije živ, ali nije umro od starosti, nego je ubijen - rekla je Teodora i dodala da jedino Aleksandar Požgaj zna o kome govori.

foto: Happy/Printscreen

- Ne sećam se koliko je tačno imao godina kada smo bili zajedno. Ali može Požgaj da mi pomogne jer on zna o kome je reč. Koliko, Aleksandre? Oko 50 godina? - pitala ga je Radoičićeva, a političar je pokušao da malo ublaži celu situaciju.

foto: printscreen

- Ma malo manje od 50, ma možda i 50 - rekao je on kroz osmeh. Radoičićeva je priznala da je u tog muškarca bila zaljubljena kao u nikoga do tada.

- Brzo me je zavoleo i dosta sam mu zahvalna. Napravio je od mene čoveka i naučio me mnogo toga. To je bio gospodin. Inače, ta veza je bila neposredno pred moj brak. Ali to je jedan slučaj, posle njega nisam imala starije muškarce - rekla je Tea i dodala da taj muškarac nije bio tip koji je jurio klinke.

foto: Printscreen/TV Happy

- Tom čoveku nije bilo svojstveno da ima toliko mlađe devojke. To je bila sudbina - zaključila je Tea, a sklonost prema starijim momcima priznala je i Nina Prlja.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track