Najnovije vesti

DŽABA SE PONADAO: Sloba pitao Lunu da s njim nastupi na Zadrugoviziji, ali ona ga ISPALILA ZA MEDALJU! Ovome se nije nadao! (VIDEO)
Foto: printScreen Jutjub

pokušaj mu nije uspeo

DŽABA SE PONADAO: Sloba pitao Lunu da s njim nastupi na Zadrugoviziji, ali ona ga ISPALILA ZA MEDALJU! Ovome se nije nadao! (VIDEO)

Stars

Luna ĐoganiSloba Radanović su se dogovarali danas oko pesme na "Zadrugoviziji 4" i ko će s kim nastupati na predstojećem takmićenju.

Naime, zadrugari su dobili pismo od Velikog šefa da će u ponedeljak biti orrganizovano muzičko takmičenje, pa su se svi  već bacili u razmišljanje ko će sa kim biti par.

"Hoćeš da budemo ti, ja i Milan?", Upitao je Sloba Lunu.

"Neću, šta da pevam? Ti si pevač, treba da se pokažeš, a ne da se blamiraš.

Neću da pevam sa njim, niti sa bilo kim. Šta ja imam da pevam, on je pevač", odbijala je blogerka, ali je Sloba bio uporan sa pitanjima.

Nakon kraćeg ubeđivanja, dogovor je ipak postignut. Oni su imali na umu da se predstave kao trio sa hitom "Despacito", gde bi Radanović bio pevač, a njih dvoje plesali.

foto: printScreen Jutjub

Međutim, kako je Kristina Kockar, pevačeva još uvek zakonita supruga, ali još i nekolicina ukućana imala primedbu na ovo, blogerka je odlučila da ne nastupi sa svojim dečkom, što mu je i saopštila, a on se zbog ovoga iznervirao.

Đoganijeva je bez objašnjenja izletela iz sobe i ostavila ga samog.

"Nastupao si sa njom prošli put, nema šta sada da nastupaš sa mnom. U pravu su. Ne želim", obavestila ga je Luna.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...