Najnovije vesti

SLOBA I NJEGOV LJUBAVNI ŽIVOT POSTAO STATUS: Kad čujete šta je Aca Živanović REKAO o njemu, pašćete od smeha!
Foto: Filip Plavčić, Marina Lopičić

Ili si zauzet ili si slobodan ili Slobodan...

SLOBA I NJEGOV LJUBAVNI ŽIVOT POSTAO STATUS: Kad čujete šta je Aca Živanović REKAO o njemu, pašćete od smeha!

Stars

Pevač Aca Živanović pojavio se na promociji albuma koleginice Jelene Kostov i  sasvim neočekivano se našalio na račun kolege Slobe Radanovića, koji je suprugu Kristinu Kockar u "Zadruzi" prevario sa Lunom Đogani.

"Emotivni status mi je najbolji. Slobodan sam, to je najbolje, je l tako? Postoje razne varijante - ili si zauzet, ili si slobodan ili Slobodan, pa imaš ženu i ljubavnicu (smeh)" izjavio je Aca.

"Ne bih bio u vezi sa Lunom. Jednostavno, bila je sa mojim drugom, a što se Kristine tiče - sa njom tek ne bih bio, iz istog razloga. Ja sam iz takvog kraja gde se neke stvari i dalje poštuju, nikada ne bih mogao da budem sa bivšom devojkom, a kamoli ženom svog druga", iskren je bio Živanović.

foto: Printscreen Youtube

Zanimalo nas je i u kakvom je odnosu bio sa Slobom tokom učešća u "Pinkovim zvezdama", pa nam je Aca potpuno iskreno objasnio da, za vreme takmičenja, nije bio blizak ni sa njim, niti sa ostalim kolegama, već da su se svi zbližili znatno kasnije.

"Ja se tokom takmičenja nisam ni sa kim družio, nisu me nešto prihvatili. Znam ja šta je bio problem - publika me je negde izdvojila, proglasila favoritom, uvek dođem s dobrim autom, dobro sam obučen, uvek nešto dobro, pa to valjda bode oči... Ali, nisam ja kriv zbog toga što sam radio i pre toga. Slušao sam razne glupe komentare o sebi, ali prestali su, hvala Bogu - rekao je pevač.

On je izazvao ogromnu pažnju javnosti kada je u okviru zadatka nakratko ušao u "Zadrugu" i bio vrlo prisan sa Anom Korać, koja nije odolela njegovom šarmu i lepoti. Međutim, kako tvrdi, u seksepilnu Ivanjičanku nije zaljubljen.

"Bilo mi je super u "Zadruzi"! Video sam šta se sve pisalo, ali nisam zaljubljen u Anu Korać. Super je ona, devojka strava izgleda, simpatična je i to je to", objasnio je Aca. 

foto: Printskrin

Kurir.rs/Puls/Foto Filip Plavčić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...