ALEKSANDRI NA PROSLAVI ROĐENDANA ISPALE GOLE GRUDI: Sve sevnulo, ispod bele haljine nije nosila NIŠTA! (FOTO 18+)
Foto: Damir Dervišagić

Paparaco

ALEKSANDRI NA PROSLAVI ROĐENDANA ISPALE GOLE GRUDI: Sve sevnulo, ispod bele haljine nije nosila NIŠTA! (FOTO 18+)

Stars -


Aleksandra Mladenović proslavila je 24. rođendan i okupila prijatelje i kolege u jednom prestoničkom restoranu, kojima je priredila iznenađenje!

foto: Damir Dervišagić

Pored toga što je slavljenica goste počastila raznovrsnom hranom i pićem, ona je napravila još jedan užitak. U trenutku dok je šetkala po sali, paparaco Kurira uslikao je pevačicine gole silikonske grudi, koje su bile na izvol‘te.

foto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da zvezda „Granda“ nije nosila brushalter, bradavice su joj izvirile napolje kada joj se iznenada pomerila haljina, a ona to nije ni primetila. Onima kojima je to odgovaralo prećutali su joj, ali zato joj je prijateljica prišla i upozorila je. Mlada Žitorađanka je brže-bolje povukla haljinu i prekrila silikone, pa je čak i pocrvenela od blama.

Rodna Žitorađa joj sigurno neće ništa zameriti na ovim fotografijama, imajući u vidu da je i njena sugrađanka i idol Ceca Ražnatović svojevremeno imala sličan peh sa svojim silikonima.

Na Aleksandrin rođendan došao je i njen bivši dečko Uroš Živković, s kojim je ostala u prijateljskim odnosima, a takođe su sa njom slavili Marija Šerifović, Saša Nikolić, Mia Borisavljević i drugi.Marija Dejanović

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) HIPNOTIŠE KOLIKO JE SEKSI: Soraja pokazala dekolte i raspametila muškarce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja