CECA SE NA SNIMANJU POJAVILA U SEKSI PRIPIJENOJ HALJINI: Nova članica žirija emisije Nikad nije kasno ODUŠEVILA izgledom! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Prelepa

CECA SE NA SNIMANJU POJAVILA U SEKSI PRIPIJENOJ HALJINI: Nova članica žirija emisije Nikad nije kasno ODUŠEVILA izgledom! (FOTO)

Stars -

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović i pevač Aco Pejović ocenjivaće takmičare u finalnoj emisiji takmičenja "Nikad nije kasno".

foto: Damir Dervišagić

Proglašenje pobednika je u ponedeljak, ali se danas snima emisija u kojoj finalisti pevaju pred najvećim muzičkim znalcima koji ih ocenjuju. Imena članova žirija koji će se pojaviti u finalnoj emisiji do danas su držana u tajnosti.

"Ovo je najteži zadatak, kada treba da komentarišete pevanje drugih i da ih ja ocenjujem. Nije nimalo lako, zato verujem da će mi u tome i te kako pomoći moj dragi kolega Aco Pejović" rekla je Ceca.

??

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on

Folk diva se na snimanju pojavila u crnoj, pripijenoj haljini koja je istakla njene atribute, a svi prisutni su očarani njenim izgledom.

Kurir.rs/ Blic/ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CECA I ANASTASIJA U LUDOM NOĆNOM PROVODU: Stigle su i da se snime, a ONO što je Anastasija uradila će vam naterati SUZE NA OČI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja