MILJANA OPLELA PO LJUBAVNOM TROUGLU: Mrzim LAŽOVE i FOLIRANTE! Šta će joj ukućani reći kad čuju za OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

RASPALILA

MILJANA OPLELA PO LJUBAVNOM TROUGLU: Mrzim LAŽOVE i FOLIRANTE! Šta će joj ukućani reći kad čuju za OVO! (VIDEO)

Stars -

Tokom današnjeg dana Veliki šef je obradovao zadrugare još jednom emisijom najslušanijeg radija Amnezije. Bora, Bane i Milan su i ovog puta pripremili šou, a imali su veoma zanimljive teme i goste.

foto: Printscreen Youtube

Gošća radio Amnezije bila je najpoznatija trudnica na Balkanu, Miljana Kulić. Nišlijka je iznela svoj sud o celoj situaciji u Beloj kući i nije mogla da ne spomene čuveni ljubavni trougao i Nemanju Đerića Đeksona koji su u epicentru zbivanja poslednjih nedelja.

Kako je istakla, teško joj padaju ove vrućine i sparina, ali se potrudila da se pripremi za gostovanje kod poznatog trojca kako bi pročešljali sve bitne teme. Kako je stalno u konfliktu sa modnom blogerkom Lunom Đogani i njenim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem, odmah je osudila njihov trenutni odnos i naglasila da pokušavaju da slažu naciju:

foto: Printscreen Youtube

"Sećam se prvog dana kada sam ušla pomislila sam "Koliko su ovo divni ljudi", ali uverila sam se posle prve nedelje da je suprotno. Ako pričam sa nekim, to ne znači da imam isto mišljenje. Situacija je alarmantna, najteže je meni, kada ne bih iznosila svoje mišljenje ja bih poludela. Ne podnosim lažove, folirante, dupljake, ulizice i naravno da imam potrebu kada se takvi javljaju za reč da otvorim narodu oči", počela je Kulićeva i na pitanje ko su najveći lažovi u Zadruzi odgovorila

"Sloba, Luna, Đekson. Luna je na prvom mestu, lažov notorni. I Slobodan, oni su trebali da pevaju taj duet, odlično bi se uklopili. Oni su postali ozbiljni šoumeni, smešni su kada pričaju da nisu u vezi. Posebno on kada priča ženi jednu priču a ovoj drugu. Gledaoci sve čuju i vide. Đekson je odličan glumac, na kraju rijalitija kao pokušava da ceni jednu ženu. Čak se sam gubi u svojim lažima. Nisu jedini, ali ovo troje su bez premca. Luna jako patetiše. Baš je briga za njegovu ženu bitno je da ona devet meseci kaki i piški sa njim. U tim situacijama je veoma patetična", iznela je svoj stav trudna Miljana.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track