Najtraženije zvezdE

ESTRADNJACI PO NASTUPU UZIMAJU 10.000 €: Za pesmu dobiju i po 1.500 €, a kad vidite na šta sve troše novac, šokiraćete se! (VIDEO)

Stars -

"Zvezde Granda" dosad su iznedrile brojne pevače koji mogu da žive i više nego dobro od posla kojim se bave, a zanimljiva je činjenica da pobeda u ovom takmičenju ne garantuje i uspešnu karijeru i dobru zaradu.

Međutim, mogima je posle ovog takmičenja krenulo na bolje.

Priča se da Aleksandra Prijović zarađuje oko 10.000 evra po nastupu pošto je snimila album "Testament" i nakon veridbe sa Filipom Živojinoviće. Novac od nekolliko nastupa uložila je u kuću bake i deke.

Last night ✨

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Darko Lazić nastupa pet puta nedeljno po diskotekama ili privatnim proslavama. Pevač kaće da su cifren njegovih nastupa u medijima naduvane i da mu je najveći bakšiš bio 1.500 evra.

Omiljeni komentar na kraju ??????hahahahahahaja????????

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Rada Manojlović je jedna od najtraženijih pevačica, a i dalje je podstanar. Novac je ulagala u kuću u Četerežu i u visokobudžetske spotove.

Mostar ?

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Amar Gile je pobednik takmičenja Zvezde Granda. Pre te pobede, Saša POpović je izjavio da je nastupao za 20 evra, dok sada njegov nastup košta više od 5.000 evra.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track