Najnovije vesti

DŽABA TI MIŠIĆI KAD SI PI...CA U DUŠI! KIJA BRUTALNO IZVREĐALA MUŽA: On sa njom radi sve što sa mnom nije mogao, ja se za TOG muškarca NISAM UDALA (VIDEO)
Foto: Printscreen

OPLELA

DŽABA TI MIŠIĆI KAD SI PI...CA U DUŠI! KIJA BRUTALNO IZVREĐALA MUŽA: On sa njom radi sve što sa mnom nije mogao, ja se za TOG muškarca NISAM UDALA (VIDEO)

Stars

Nakon snimka gde se javno vidi poljubac između još uvek zakonitih supružnika i dramatičnog prekida svakog kontakta između bivših ljubavnika, Kristina Kija Kockar sa nekoliko zadrugara razgovarala je u pabu o svemu što se dogodilo.

"Pa on je glupav, pokvaren... On sa njom radi sve što nije mogao sa mnom. Znaš kad bi on mogao mene da ućutkuje za stolom? Znaš kad bi meni mogao tako da se obrati? Znaš kad bi mogao tako da se obrati drugim ljudima da je sa mnom? Njegov odnos prema Miljani, prema Mariji Ani, uneo im se. Ja sam mu rekla: 'Slobodane, šta radiš? Znaš kako to ružno izgleda?'. Sa mnom se ne bi tako ponašao, ali s kim si takav si... On kaže: 'Ja sa tobom nisam bio ja'. Druže, ti si sa mnom bio kulturan mladić, za primer, svi su te voleli, išao si ka boljem. Sad si se ukanalio, svi te mrze i misle loše o tebi. Očigledno da si to ti. Ja ne znam, nisam se udala za tog muškarca", pričala je Kija.

foto: Youtube screenshot

S druge strane, istakla je i njegove slabosti, razgovarajući o situaciji van rijalitija, kada se ona svađala sa čovekom zbog njega koji u tom trenutku ništa nije uradio da je zaštiti.

foto: Youtube screenshot

"Pi...ca, može da ima mišić koliki god hoće kad je pi...ca u duši. Znam ja šta sam radila spolja, svađam se sa muškarcima zbog njega, on sedi pored kao pi...ca. Ja peglam neke ozbiljne stvari, napušavam tog dečka, pritom taj dečko nije u vinklu, nije bio trezven u tom trenutku. Ja ne dam na njega, ne dam na Slobodana, ne dam na svog muža, ko god da je pored mene. A on sedi kao pi...ca, šta da očekuješ od takvog muškarca", besnela je Kija.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...