GASTOZ ODGOVORIO NA PITANJA KOJA MNOGE INTERESUJU: Evo šta misli o Naidi, Marijani, Teodori...
Foto: Printscreen/Youtube

INTERESANTAN LJUBAVNI ŽIVOT

GASTOZ ODGOVORIO NA PITANJA KOJA MNOGE INTERESUJU: Evo šta misli o Naidi, Marijani, Teodori...

Stars -

Nenad Marinković Gastoz je progovorio o svom učešću u šestoj sezoni rijalitija "Parovi" i odgovorio na pitanja koja interesuju mnoge.

Učesnik se dotakao ljubavnog života, ali i onih koji osuđuju njegovo ponašanje.

Juče se u vilu javila tvoja bivša devojka Naida. Dok ste bili u vezi tvrdio si da se ona javlja u vilu "Parova" samo zbog vaše ljubavi, a kako komentarišeš sada njena uključenja?

- Voleo bih da vidim vas na njenom mestu. Zameraju joj što se drugi put uključila i odreagovala kako je odreagovala, a prvi put kada se javila bila je kulturna i lepo zamolila Vuka da prestane, gde se on izvinio a zatim nastavio, to nikom ništa. Svako bi isto uradio da je na njenom mestu.

foto: Printscreen/TV Happy

Posle raskida veze sa Naidom, utehu si našao u Anamariji. Sinoć si rekao da ti se gadi seks sa sa njom?

- Utehu nisam ni tražio, a ni dobio u Anamariji. Gadim se cele večeri i našeg ponašanja, a ne nje i seksa sa njom. Zatim šta sam rekao sinoć Marijani, ali nije problem, napisaću isto.

Sinoć si otišao u Kamp otpisanih gde je "pao" i poljubac sa Marijanom. Da li ti se Marijana zaista sviđa ili si to uradio u inat Milutinu Radosavljeviću Miliju?

- Poljubac je pao, ali na foru naravno, radi sprdnje. Svakako, Marijana je jedna od najlepših devojaka ove sezone. Mili je prošlost, koga on još zanima.

foto: Printscreen/TV Happy

Zbog poljupca i muvanja sa Marijanom, Teodora je stavila tačku na vašu vezu. Da li između Teodore i tebe postoje iskrene emocije?

- Na našu vezu? Moraću da popričam sa Teodorom, pa vam javljam.

Kako se približava kraj rijaliti tako su i napadi na tebe sve učestaliji. Zbog čega odjednom sada svima smetaš u vili? Ko je po tvom mišljenju zaslužio pobedu ove sezone?

- Odjednom? Mislim da im smetam od 26. oktobra 2017. godina. Iskreno, imam tri favorita u koje ne računam sebe, a izjasniću se pred finale, ako se nešto ne promeni.

foto: Printscreen Happy TV

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/TV Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track