EMINI JAHOVIĆ 2.000.000 EVRA! Razvod iz snova: Bili u braku 10 godina, rastali se za 15 minuta! Evo šta joj je Sandal ostavio! ČITAJTE U KURIRU!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Kraj

EMINI JAHOVIĆ 2.000.000 EVRA! Razvod iz snova: Bili u braku 10 godina, rastali se za 15 minuta! Evo šta joj je Sandal ostavio! ČITAJTE U KURIRU!

Stars -

Samo 15 minuta trebalo je da se razvedu Emina Jahović i Mustafa Sandal, koji su u braku bili deset godina! Kako Kurir saznaje, neša pevačica dobiće najmanje 2 miliona evra.

Sandal je Emini, između ostalog, ostavio i kuću u Beogradu i auto, dok će sinovima plaćati alimentaciju...

EKSKLUZIVNO U ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA saznajte sve detalje razvoda decenije. Kako su se rastali Emina i Mustafa, šta će pevačica sve dobiti za razvod, ko je sve od svetskih zvezda "pikirao" kuću koju će Mustafa Sandal prodati za basnoslovne pare...

foto: Kurir

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

SUPER POPUSTI I KONCERT

DANAS U STADIONU POČINJE SUPER SHOPPING WEEKEND: Uz kupone iz Kurira popusti i do 50%

foto: Promo

Danas i sutra Kurir u saradnji sa Stadion Shopping Centrom sprema velika iznenađenja za svoje verne čitaoce

Danas u Kuriru potražite kupone sa popustima do čak 50% na vaše omiljene brendove koje ćete moći da iskoristite samo ovog vikenda u Stadion SC. Pored toga, svi posetioci će moći da uživaju u bogatom zabavnom programu.

Pa vas tako danas od 14 do 16 časova čeka vas stilistkinja Sanja Mimić, koja će vam pomoći da odaberete trendi letnje kombinacije, a od 18.00 časova čeka vas spektakularan nastup Goce Tržan.

Na samom vrhu šoping centra, na fudbalskom terenu, oba dana, u periodu od 14 do 18 časova biće organizovan javni čas tenisa za najmlađe.

Ovim putem Vas pozivamo da svojim prisustvom pomognete u razvoju tenisa u Beogradu. Javni čas će se vršiti po programu ITF-a (Međunarodne teniske Federacije) Play and Stay – tennis 10’s za uzrast do 10 godina (dečaci i devojčice).

Najbolje očekuju i nagrade!

foto: Promo

U nedelju u Stadionu su organizovane razne aktivnosti za decu: učenje plesnih pokreta uz Fly dance profesionalne koreografe, nastupi najvećih talenata plesnih grupa i radionice crtanja i voćnog modelovanja uz nagrade iznenađenja.

Dođite da provedete super vikend u Stadion SC!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track