Najnovije vesti

SIMEON SE VIĐA SE BIVŠOM ŽENOM: Reakcija Suzane Mančić će mnoge ostaviti u čudu!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORENA

SIMEON SE VIĐA SE BIVŠOM ŽENOM: Reakcija Suzane Mančić će mnoge ostaviti u čudu!

Stars

Poznata "loto devojka", koja je na javnoj sceni već nekoliko decenija, godinama uživa u ljubavi sa markantnim Grkom Simeonom Ocomokosom, dok se o njihovom odnosu i te kako pisalo i pričalo.

 

Iako već godinama najavljuje da će svom dugogodišnjem partneru reći sudbonosno "da", do toga još uvek nije došlo, a Suzana Mančić (61) rešila je da otvori dušu i progovori o nekadašnjoj Simeonovoj supruzi i trenutku kada je shvatila da je non-stop u kontaktu sa njom.

 

foto: Vladimir Šporčić

"Ja sam vrlo otvorena osoba, nije mi bilo teško da se naviknem da se viđa sa bivšom ženom. Kada sam se razvodila od nekadašnjeg supruga, zamišljala sam da će naš budući život biti i dalje povezan preko dece, ali nije dovoljno da samo ja imam takvu ideju", povezala je Suzana priču o svom prethodnom braku sa Simeonovim, koji je okončao pre dve i po decenije.

 

foto: Damir Dervišagić, Luka Šarac

Voditeljkin partner se sa bivšom izabranicom ponajviše čuje zbog dece, a Suzana ističe da sa njom neretko pije i kafu.

 

"Dobro sam se uklopila u grčku porodicu, uspela sam da izgradim solidan odnos sa Simeonovim ćerkama i nemam problem da budem u društvu sa njegovom bivšom suprugom, koja je izuzetna osoba. Možemo da civilizovano popijemo kafu i porazgovaramo. To je i normalno, ako se ima u vidu da se on razveo pre 25 godina, a da sam ja ušla u njegov život sedam godina nakon kraha njihovog braka", objasnila je Mančićeva.

 

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Story, Foto: Damir Dervišagić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...