NADEŽDA ZAVRŠILA U SUZAMA, MILJANA I MILAN JE SUROVO IZVREĐALI: Došla si ovde da se j.beš! Lečila si se od alkohola, a i dalje piješ! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ULETELO JE I OBEZBEĐENJE

NADEŽDA ZAVRŠILA U SUZAMA, MILJANA I MILAN JE SUROVO IZVREĐALI: Došla si ovde da se j.beš! Lečila si se od alkohola, a i dalje piješ! (VIDEO)

Stars -

Nadežda Biljić noćas se posvađala sa Milanom Miloševićem, pa je novinar govorio kako ga je pevačica opsovala ničim izazvano.

Njih dvoje su počeli žestoko da se raspravljaju ne birajući reči koje međusobno upućuju.

"Šta glumiš ti, rospijo raspala? Došla si ovde samo da se j.beš! Sram te bilo! Ja komentarišem da si ti ovo pevala u drugom krugu. Jesam ja tebi ružnu reč rekao u životu? Ti si zaslužila da ti se smeje ceo svet, rospijo jedna! Marš tamo! Do kraja da mi se nisi obratila! Ti meni da kažeš "puši k.rac" iz čista mira, ti treba da se podj*bavaš! Krmačo jedna!", govorio je Milan Nadeždi.

Ona je zatim otišla u sobu za rehabilitaciju, gde je uzela svoje stvari govoreći kako želi da ide kući, kao i njen verenik Miki Đuričić.

Odmah nakon ove svađe usledio je još jedan sukob, ovaj put između Nadežde i Miljane.

"Ti si se lečila od alkohola, a i dalje piješ! Ti si za poštovanje? Bane te poštovao pa je shvatio kakva si lujka! Miki će u finalu doći po Žutu, živi u nadi da će te Miki čekati! Živi u nadi i iluziji. Ćao! Završile smo", govorila je Kulićeva.

"Ti si fabrala tuđu kuću i tuđe pse dok nisi ostala trudna! Ti meni nešto pričaš? Kako te nije sramota? Bolje sa mosta da si skočila! Tvoj život je bedan! Jadan tvoj život i jadna ti takva! Mnogo ste počeli da se k.rčite, e sada ću i ja da se k.rčim! Bolesnice, ja imam prsten", nastavila je Nadežda.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DA LI JE PRETERALA? Katarina Grujić pokazala novu tetovažu, a nalazi se OVDE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track