LUNA POLUDELA ZBOG SLOBINOG ODBIJANJA: Sasula mu sve u lice! Mesecima si radio sve pred svojom ženom, a sad te navodno BLAM! (VIDEO)
Foto: printscren jutjub

nova svađa bivših ljubavnika

LUNA POLUDELA ZBOG SLOBINOG ODBIJANJA: Sasula mu sve u lice! Mesecima si radio sve pred svojom ženom, a sad te navodno BLAM! (VIDEO)

Stars -

Bivši ljubavnici Luna Đogani i Sloba Radanović ponovo su u središtu pažnje, nakon rasprave prethodne noći i prebacivanja jedno drugom šta je ko uradio kako bi doprineo njihovoj vezi.

"Htela sam da ti kažem za Zadrugoviziju, moramo da smislimo ništa nismo smislili... Baš sam gladna, a nemam više, svima sam dala. Mislila sam da spavaš, ja bih došla sama i uzela. Mnogo je dobra pica", pričala je Luna neobavezno.

Ipak, mlada modna blogerka nije propustila priliku da svom doskorašnjem dečku prebaci zbog razgovora iza automobila koji je vodio sa svojom suprugom Kristinom Kockar.

foto: printscren jutjub

"Ja sam ta koja tebe žali, a ti na mene nisi mislio kad si bio iza Škode, nebitno i da se nisi ljubio, ti u tim trenucima nisi mislio na mene. A ja, evo i sad dok sedimo tamo i igramo asocijacije, mene srce boli jer ti nisi tu sa nama. Žao mi je što ti sediš sam. Meni svi govore "Ti si luda što ga žališ, je l' on tebe žalio". Šta si ti uradio u poslednje vreme da se boriš za mene? Znaš ti šta muškarci rade kad hoće da budu sa nekim? Šta si ti uradio da budeš sa mnom? Daj mi jedan primer. Misliš da je dovoljno da me gledaš krajičkom oka? Ti si sedam meseci ovde sve radio pred tvojom ženom, šta, sad te kao blam, sad te sramota? Ti si mogao na mnogo načina da se izboriš za mene, ja bih se za tebe izborila", rekla je Đoganijeva.

Ova svađa se produbila, pa su bivši partneri počeli da prebacuju jedno drugom šta je ko uradio kako bi doprineo vezi.

"Što si ono jutros rekao, da bi se oprao? Mogu li samo jedno pitanje da ti postavim, ali iskreno da mi odgovoriš.... Da li stvarno nisi poželeo u nekom trenutku da ja ležim tu pored tebe?", pitala je Luna.

"Ja to stalno želim", odgovorio je Sloba.

"To ti je dovoljno. Meni takav muškarac ne treba, da ne sme ništa zbog drugih", zaključila je blogerka.

Oni su zatim odlučili da se razdvoje. Sloba je ostao u hotelu dok je Luna otišla na spavanje.

"Ja još ne mogu da se pomirim sa tim da ti i ja nismo zajedno, kad gledam ovde druge parove... Svi su hteli da budu kao Sloba i Luna. Mi smo bili najiskrenija i najčvršća veza u kući", rekla je Đoganijeva.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track