ŽESTOKA SVAĐA U RIJALITIJU: Žuti vikao na Miljanu! Klošarko jedna! A ona mu OVAKO uzvratila! Cimeri izvukli debilji kraj!  (VIDEO)
Foto: printScreen jutjub

pale teške reči

ŽESTOKA SVAĐA U RIJALITIJU: Žuti vikao na Miljanu! Klošarko jedna! A ona mu OVAKO uzvratila! Cimeri izvukli debilji kraj! (VIDEO)

Stars -

Učesnici rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić i Radosav Stefanović Žuti žestoko su se posvađali u dvorištu.

Naime, samo nekoliko minuta pre igre koju su Marko Miljković, Filip Đukić, Andrijana Radonjić, Nemanja Đerić Đekson i Luna Đogani želeli da igraju sa njima, došlo je do obračuna između cimera.

Radosavu se nije svidelo ono što je čuo od Kulićeve, zbog čega je počeo da viče na Miljanu, a ostali ukućani počeli su da se bune, jer su želeli da započnu svoju igru i nisu hteli da slušaju svađu.

foto: printScreen Jutjub

"Ona će meni da kaže da sam uličar! Klošarka jedna! Šta kao, šta je Miljana Kulić, ona da mi se ku.či, pre neko jutro ona meni "Odužiću ti se za sve što si mi uradio". Šta sam ja tebi uradio, šta? Znaš koliko me boli k*rac za tebe što si toliko bezobrazna! Možeš da mi popuši k*rac! Folirantu jedan! Ja ću da budem ološ sada pred svima! Ti si dama, jeste", vikao je Žuti.

"Miljana, budi dama, ne daj kadar uličarima", kratko je rekla Miljana.

U jednom trenutku Žuti je bacio olovku koja je ukućanima bila potrebna za igranje igre, što su svi zamerili Radosavu.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja