NI 7 GODINA KASNIJE TUGA NE JENJAVA! UDOVICA DARKA RADOVANOVIĆA OTKRILA: On je svakodnevno prisutan u ćerkinom i mom životu, kroz pesme i sećanja...
Foto: Youtube screenshot

RANA KOJA NE ZARASTA

NI 7 GODINA KASNIJE TUGA NE JENJAVA! UDOVICA DARKA RADOVANOVIĆA OTKRILA: On je svakodnevno prisutan u ćerkinom i mom životu, kroz pesme i sećanja...

Stars -

Pevač Darko Radovanović poginuo je 11. juna 2011. godine. Sa njim je tada, pre sedam godina, nastadao i njegov menadžer Aleksandar Milošević. Stravična nesreća dogodila se na Ostružničkom mostu, dok su putovali na nastup. Za života, izgradio je jedno od najuspešnijih muzičkih imena i na veliku žalost nije jedini koji je završio tragičnom smrću na vrhuncu slave.

Darko je za sobom ostavio suprugu Maju, koja mu je bila ogromna podrška, i ćerkicu Laru koja danas ima 12 godina. Majina i Darkova ljubavna priča počela je tako što je on morao da se pomuči oko lepotice koja mu je na prvi pogled ukrala srce na nastupu u Sremskoj Mitrovici. Tek nakon pola godine Maja je poklekla.

Par je zajednički život gradio upravo u tom gradu, a kruna njihove ljubavi svakako je bila Lara. Za ćerku, Darko je tvrdio da je nasledila njegov osmeh i temperament, ali maminu lepotu.

"Lara je divno dete. Ona je Darkova kopija, njegov unikatan primerak. Kada je raspust, dolazi kod nas, jer živi sa mamom u Sremskoj Mitrovici. Odlična je učenica i trenira ritmičku gimnastiku. Ponosimo se i snajom Majom. Normalno bi bilo da se uda i nastavi dalje, ali ona je život svoj dala Lari", rekla je jednom prilikom za Kurir Darkova majka Stana.

foto: Vladimir Šporčić

Ni pevačev otac ne može da se pomiri sa gorkom sudbinom.

"Tuga ne prestaje... Mislio sam da će vreme sve malo ublažiti, ali supruga i ja ustajemo i ležemo sa bolom. Nikako da se pomirimo s tim da je to moralo njemu da se desi. Nisam subjektivan, ali Darko je bio čovek za svaku pohvalu", ovako je za Kurir pričao Vidoje Radovanović.

Nakon tragičnog događaja, Maja i Lara nastavile su život kod Majinih roditelja. Svakako, Maja napominje, da je Darko i te kako prisutan u njihovim životima, kroz pesme i sećanja.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track