GAGI ĐOGANI NEĆE VIŠE PRATITI RIJALITI: Nemam snage da gledam kako mi ćerka pati!
Foto: Printscreen/Youtube

BOJKOTUJE

GAGI ĐOGANI NEĆE VIŠE PRATITI RIJALITI: Nemam snage da gledam kako mi ćerka pati!

Stars -

Luna Đogani je van sebe od kada je videla snimak na kojem se njen dečko Sloba Radanović ljubi sa svojom suprugom Kristinom Kijom Kockar, a slično se oseća i njen otac Gagi Đogani.

Naime, nakon što je blogerka pala u očaj zbog saznanja da ju je dečko slagao, a zatim se udarala po glavi, poznati muzičar je otkrio da je doneo odluku da više ne gleda rijaliti.

foto: Printscreen

"Nije mi dobro zbog dešavanja u "Zadruzi" i siguran sam da više neću pratiti rijaliti do finala. Znam da je Luna očajna i da joj je loše, ali bliži se kraj i to me teši", kaže Gagi i tvrdi da mu prijatelji non-stop javljaju šta se dešava u rijalitiju.

"Stalno me zovu i pričaju mi šta Luna radi, iako ih molim da to ne rade. Ja sam se zarekao da neću više uključivati televizor dok je moja ćerka u rijalitiju. Jednostavno, nemam snage da gledam kako mi dete pati", zaključio je Đogani.

Podsećamo, nakon što se uverila da je Kristina Kockar govorila istinu kada je tvrdila da se ljubila sa svojim suprugom ispred "bele kuće", Luna je doživela nervni slom i svog dečka Slobu Radanovića optužila da je sa njom isključivo zbog vođenja ljubavi.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track