MIA ISPRATILA SVA DEŠAVANJA U RIJALITIJU, PA PROGOVORILA O TROUGLU: Njihove životne priče su katastrofa, Sloba je kao ping-pong loptica!
Foto: Nebojša Mandić, Printscreen/Youtube

ISKRENA

MIA ISPRATILA SVA DEŠAVANJA U RIJALITIJU, PA PROGOVORILA O TROUGLU: Njihove životne priče su katastrofa, Sloba je kao ping-pong loptica!

Stars -

Mia Borisavljević porodila se pre manje od tri meseca i na svet donela devojčicu Emu, a kako tokom trudnoće mnogo vremena provela je uz rijalitiji.

"Mnogo sam pratila dok sam bila trudna, imala sam mnogo slobodnog vremena, ali to je zarazno. Sada moram da ispratim do kraja sve. Iznenadim se svaki dan, stalno se dešavaju neke nepredvidive situacije", kaže novopečena mama za naš portal i dodaje da joj je posebnu pažnju privukao ljubavni trougao o kojem bruji region.

foto: Printscreen/TV Pink

"Što se tiče tog ljubavnog trougla o kojem svi pričaju, ja moram da kaže da ja ne bih bila ni u čijoj koži. Nema tu na čijoj sam strani i koga podržavam, a koga ne. Jednostavno mislim da su te njihove životne priče katastrofa i da tu nikom nije lako i to nije nimalo smešno, ali je svakako gledaocima veoma zanimljivo. Ne bih ja tu bila ni u čijoj koži", rekla je Mia i otkrila kakvo mišljenje ima o Slobi Radanoviću.

"Sloba je kao ping pong loptica. On da zna bolje, on bi se ponašao bolje, očigledno je da je on neodlučan što se tiče svega u životu."

Ona je dala mišljenje o koleginici Anabeli Atijas koja je javno podržala postupke svoje ćerke Lune Đogani i njenu vezu sa oženjenim čovekom u rijalitju.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Pink, Foto: Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track