CRNIM JAJETOM OMAĐIJANIM U OBRENOVCU SI VEZALA SLOBU ZA SEBE! Luna pala pred optužbama, SUMNJA ZAVLADALA KUĆOM! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

ZAPREPAŠĆENA

CRNIM JAJETOM OMAĐIJANIM U OBRENOVCU SI VEZALA SLOBU ZA SEBE! Luna pala pred optužbama, SUMNJA ZAVLADALA KUĆOM! (VIDEO)

Stars -

Saška Karan uputila je Luni Đogani veoma neobično pitanje, koje je blogerku, malo je reći, potreslo.

"Da li je tačno da si znala da je crno jaje, koje si dala za Uskrs Slobi, omađijano kod baba Stoje iz Obrenovca, da bi ga vezala sa sebe?" glasilo je njeno pitanje.

"Ja ne znam o kakvom jajetu se radi. Mi smo za Uskrs imali svetlucava jaja. Saška, ne znam koji si ti rijaliti gledala, to se ovde nije desilo", odgovorila je zatečena Luna.

Iako se činilo da će i ovu provokaciju da izdrži podignute glave, komentar Lepog Miće ju je dotukao. Oči su jo jbile pune suza!

"Kija je ovde žena koja je prevarena. I ona kaže neke stvari koje su mnogo čudne i kaže jednu, drugu pa treću priču, ali to je prihvatljivo, jer je ona isponižavana do najniže grane... Ovde se dešava svašta, Slobodan i Luna su sto puta pogazili svoje reči 'nikada više'. Ovde za stolom se svašta kaže, posle dva sata ista priča. Oni su pod ozbiljnim ne znam čime, ali nisu pri normalnoj svesti. Ovo samo može da ih spasi. Ne kažem da toga ima, ali stvari su vrlo sumnjive... Ako nije magija, onda šta je, budalaština, ne znam", pričao je on, a Zorica se slagala.

foto: Youtube screenshot

Sloba je pokušao da uteši Lunu, a zatim i progovorio o skandaloznoj situaciji.

"Zaista se ne sećam, bilo je dosta jaja. Mnogo sam ih pojeo, bilo je nekih sa šljokicama, ali se ne sećam da je bilo crno", rekao je Sloba, poručujući roditeljima da se ne sekiraju zbog spekulacija.

Ipak, Lunu nije uspeo da smiri.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track