SORAJI SU ZABRANILI ULAZAK U SRBIJU, A ONDA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Oglasila se prvi put posle nestanka i evo gde se nalazi! ŠOK!
Foto: Dragan Kadić

Uživa na plaži

SORAJI SU ZABRANILI ULAZAK U SRBIJU, A ONDA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Oglasila se prvi put posle nestanka i evo gde se nalazi! ŠOK!

Stars -

Soraju Vučelić (32), kako tvrde njeni menadžeri, prijatelji i saradnici, traže već danima.

Naime, pre nešto više od nedelju dana vraćena je sa granice kada je iz Crne Gore pokušala da uđe u Srbiju, budući da joj je zabranjen ulazak u našu zemlju. Od tada joj se izgubio svaki trag, policija je sumnjala da je u inostranstvu, dok su njeni prijatelji tvrdili da je nestala.

❤????

Објава коју дели Sara (@sorajavucelic) дана

Posle više od deset dana ćutanja, Soraja se konačno oglasila, i to na društvenim mrežama. Ona je podelila dve fotografije i otkrila da se trenutno nalazi u Kaliforniji.

#helloworld ❤ #missyouguys ?????

Објава коју дели Sara (@sorajavucelic) дана

Podsetimo, Soraja se napazila u Turskoj, u kojoj je uživala na filmskom setu. Turski biznismen Angel Čengiz Sikraloglu nedavno je izašao iz zatvora, u kom je odležao 10-mesečnu kaznu jer je ucenjivao bogataše i iznuđivao od njih novac. Boravak iza rešetaka i višak slobodnog vremena očigledno mu je dobro došao jer je dobio ideju o snimanju filma o svom životu. Čengiz je poželio da njegovu suprugu, koja je ubijena pre nekoliko godina, glumi Soraja.

Nakon toga joj se gubi svaki trag. Neki kažu da su je videli u Švajcarskoj, drugi da je u Italiji, dok je po nekima sve to sjajan PR trik kojim Soraja pokušava da skrene pozornost na sebe, a starleta je u Kaliforniji.

"Kao da je u zemlju propala. Nije baš da se ne primeti kad šeta ulicom" napisao je jedan zabrinuti obožavatelj ove starlete.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ GAĆICA: Ovako Soraja tverkuje u minijaturnoj haljini ispod koje nema ništa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track