ZORICA NAKON RATA ŽELI POMIRENJE: Gastoz je glup, ne vidi da ga volim!
Foto: Printscreen/TV Happy

OBRT

ZORICA NAKON RATA ŽELI POMIRENJE: Gastoz je glup, ne vidi da ga volim!

Stars -

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz na korak su od pomirenja i obnove višemesečne veze nakon što su se poljubili u ostavi!

foto: Happy screenshot

Učesnica "Parova" je neposredno pred ulazak u rijaliti rekla kako prema bivšem dečku ne gaji nikakva osećanja, kao i da je sa njim završila zauvek! Ipak, čim je Gastoz ponovo bacio udicu i počeo da joj se nabacuje, ona je poklekla, ali i zaplakala.

foto: Happy screenshot

Marinković je, najpre, tokom svadbe Vuka Đuričića i Aleksandre Vasiljević sedeo u blizini svoje bivše, a kako bi joj se ponovo uvukao pod kožu, počeo je da je mazi po kosi. Ni Dukićka nije bila ravnodušna prema njemu, pa je izazovno igrala i zamahivala kosom, a kada ju je Nenad poljubio u obraz, ona se nije bunila, već ga je zagrlila i šaputala mu nešto na uvo. Gastoz je tada Zoricu hladio lepezom, a prema rečima cimera, nakon svega su su završili u ostavi.

foto: Printskrin

- Videla sam ih u ostavi kako se maze i ljube - rekla je Marijana cimerima, a za to vreme Dukićka je plakala Izabeli Aljoski na ramenu.

foto: Printskrin

- Kako čovek ume da bude glup i da ne vidi neke stvari. Ja sam mu celo veče poručivala pesme - počela je Zorica kroz suze, a lice je krila lepezom kako je niko ne bi video uplakanu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Još malo se strpi i ideš odavde. Proći će sve - rekla je Izabela i pitala se odakle Gastozu toliko informacija o Zoričinom privatnom životu. Dukićka se posle toga izdvojila u ostavi sa Zerinom Hećo, kojoj je otkrila o čemu su ona i Gastoz pričali dok su bili sami.

- Bili smo u ostavi i on mi je rekao nešto što me je poremetilo. Previše me je poremetilo. Rekao mi je: "Zar ne kontaš da otkad si mene ostavila više ne možeš da budeš ni sa jednim, sve ostavljaš. Svaki put kada si otišla od mene, ostavila si dečka. Kad si otišla u rijaliti na tri nedelje, ostavila si dečka, sada opet." I to je istina. Kada sam ga videla na moru, po povratku u Beograd raskinula sam sa dečkom. Ja sa jedne strane to razumem i znam da je istina, a sa druge strane ne znam šta mi je - rekla je plačući Zorica i potvrdila cimerki da i dalje voli Gastoza.

- Celo veče smo se prisećali nekih naših trenutaka. Ali ne mogu previše da se nadam - rekla je ona plačući, dok ju je Zerina tešila i posavetovala: - Nemoj previše da se uzdižeš. Glumi da si ravna i hladnokrvna u njegovoj blizini.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Printskrin

1 godinu su bili u vezi 32 godine ima Zorica 25 godina ima Gastoz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track