Najnovije vesti

SKORO TRI DECENIJE NAKON PRVOG SUDBONOSNOG DA, 1. JULA SUZANA MANČIĆ IZGOVORIĆE SUDBONOSNO NE: Pošto se i danas kajem, nadam se da ću ovoga puta ISPRAVITI TU GREŠKU
Foto: Vladimir Šporčić

U CRKVI NA OSTRVU PILION

SKORO TRI DECENIJE NAKON PRVOG SUDBONOSNOG DA, 1. JULA SUZANA MANČIĆ IZGOVORIĆE SUDBONOSNO NE: Pošto se i danas kajem, nadam se da ću ovoga puta ISPRAVITI TU GREŠKU

Stars

Poznato televizijsko lice Suzana Mančić zavetovaće se na večnu ljubav dugogodišnjem vereniku, grčkom bankaru Simeonu Ocomokosu, 1. jula u crkvi na ostrvu Pilion, gde Simeon ima kuću.

"Biću mlada koja će sama uviti kosu, staviti papilotne i isfenirati se. Jedino sam u dilemi da li da uzmem veo i ne. Na pravom venčanju ga nisam imala i dalje se kajem zbog toga. Možda je sad prilika da ispravim tu grešku, da ne kažem istorijsku", ispričala je Suzana, te istakla kako je zamalo prošlo tačno 30 godina otkako se, 1989, prvi put udala.

Par se, kaže, neće držati običaja.

"Naravno da će Simeon reči 'ne', dok ću ja reći 'da', jer na grčkom 'ne' znači 'da'. Nećemo se pridržavati nekih tradiocionalnih običaja ali ću se svakako potruditi da ga nagazim", otkrila je s osmehom.

foto: Damir Dervišagić

Prvi ples sa suprugom odigraće uz evergrin pesmu "Samo jednom se ljubi", a verovatno će i u jednom trenutku i sama zapevati. Haljinu je pripremila još pre dve godine, ali tada su morali da odlože venčanje u Veneciji.

"Ni ovog puta nisam htela da pričam ništa, da me ne bije maler kao do sada. A što se haljine tiče, eno je u ormaru, spremna. Nije reč ni o kakvoj venčanici, bilo bi mi i glupo da se je obučem, da se po drugi put udajem u njoj, i to u ovim godinama. Ona je zanimljiva bele boje, odnosno, nije ni bela, ni drap, ni siva".

Par je želeo i da potpiše predbračni ugovor, ali je brzo odustao od te ideje.

"Sve smo pripremili, a onda je nešto kvrcnulo u Simeonovoj glavi i rekao je: 'Mančić, ne treba nam to!" Iako smo hteli da potpišemo predbračni ugovor ugovor, pre svega zbog naših kćerki, da one nemaju neke nedoumice, odustali smo zbog toga. U svakom slučaju, mislim da je pravo vreme da se udam, da smirim malo svoj život i organizujem ga na drugačiji način. Jedino mi je žao što ovo nismo uradili dve godine ranije, jer je Simina majka, moja svekrva Stela, koja me je mnogo volela, baš kao i ja nju, umrla sa pitanjem kada ćete se vas dvoje venčati", ispričala je ona.

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Gloria/Foto: Vladimir Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAJNO SE UDALA ZA BOGATOG BIZNISMENA U LAS VEGASU: Suzana Mančić danima plakala zbog zeta, a evo kakav LUKSUZNI ŽIVOT vodi njena starija ćerka! BAHANALIJE

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...