DA LI JE SLOBA SA LUNOM BIO IZ KORISTI? MILAN IZNEO DETALJE: Hteo je da snimi duet sa Anabelom, ali ga je odbila! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Daily Motion

PROŠLOST ISPLIVALA

DA LI JE SLOBA SA LUNOM BIO IZ KORISTI? MILAN IZNEO DETALJE: Hteo je da snimi duet sa Anabelom, ali ga je odbila! (VIDEO)

Stars -

Divna DNK, bivša učesnica rijalitija postavila je pitanje Slobi Radanoviću, a zanimalo ju je da li je pevač sa Lunom bio samo iz koristi.

Međutim, Sloba i Luna su tada već naustili prostoriju i osamili se, pa je na pitanje odgovorila njegova supruga Kristina Kija Kockar.

"Ja imam svoje mišljenje, neću na to da odgovaram", rekla je Kristina, a onda joj se pridružio Milan Milošević.

foto: Printscreen

"Ne razumem svaki put kada se navede da Luna dolazi iz neke ugledne porodice, za mene je na primer moja. Ne znam zbog čega su ti ljudi poznati. Lunina majka je posle 2 meseca ovde prenela informaciju da njih dvoje čeka stan, tako da se Sloba zahvaljivao. Luna je bila besna kada se nije zahvalio kako je ona to očekivala. Zar nije smešno da se posle 2 meseca ugovara zajednički život, devojka ima 21 godinu, nije došla da se uda, već da zaradi neki novac. Njega je pokrenulo to što je ona njemu dala na značaju, u njegovoj glavi je ona velika, jer sa njenom majkom trebalo da snimi duet. Njihova priča se ne poteže od 6. septembra, već nekoliko godina unazad", rekao je Milan, pa je Kija dodala:

"On ju je pitao, ali nije htela da snimi duet."

"Luna nije zvezda, ona je prepoznatljiva, a sve je to imponovalo Slobi, koji od početka ima kompleks", završio je Milan.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track