IRMA SERJANIĆ U EMOTIVNOM INTERVJUU OTVORILA DUŠU: Vuk je MANIPULATOR, ne sviđa mu se Aleksandra već je zaljubljen u NJU, spremam OSVETU za neke ukućane! (FOTO)
Foto: Happy/Instagram

IMA OPAK PLAN

IRMA SERJANIĆ U EMOTIVNOM INTERVJUU OTVORILA DUŠU: Vuk je MANIPULATOR, ne sviđa mu se Aleksandra već je zaljubljen u NJU, spremam OSVETU za neke ukućane! (FOTO)

Stars -

Učesnica šeste sezone rijalitija Parovi, Irma Serjanić odlučila je da progovori o stanju u vili, odnosu između učesnika i svojim, skrivenim osećanjima sa kojima se borila do sada.

foto: Printscreen/TV Happy

1. Juče se u vili održalo spektakularno venčanj Vuka i Aleksandre. Da li postoji žal kod tebe što nisi bila na Aleksandrinom mestu?

"Nema to veze sa mnom, nikada nisam planirala udaju u rijalitiju i to me pogotovo preko noći. Moja osuda njihovog rijaliti braka se ne tiče nje i njene venčanice nego isključivo njega. Da postoji žal, žao mi je nje što je iskorištena za ciljeve Vuka Đuričića, kao što mi je žao Nine koja je sve to pratila sa malih ekrana".

foto: Printscreen Youtube

2. Ti si bila osoba koja je od samog starta Vukove i Aleksandrine veze bila oštro protiv toga, smatrajući da je njihova veza fejk. Zbog čega tako misliš? Postoji li nešto što naši gledaoci nisu videli a ti jesi kada je ovaj par u pitanju, pa ne veruješ u njihovu ljubav?

"Poznajem Vuka i njegove sklonosti ka manipulacijama nad ženama kao i prevarama, ja sam uvek na strani žena ako su ispravne. Nego kako dani prolaze vidim kako se ona zaljubila u sav taj marketing i kadar, tako da čovek ne zna šta da misli. Pa naravno, Vuk je meni rekao da ne zna šta mu je sve ovo trebalo, da je ona samo do kraja rijalitija a isto toliko da će posle venčanja pojedine učesnice doći na red".

foto: Happy screenshot

3. Postoje li emocije sa tvoje strane prema Vuku? Često potenciraš da je tebi Vuk mnogo toga rekao i da čekaš pravi trenutak, je li došao trenutak kada ćeš nam razotkriti ko je Vuk i njegove prave namere?

"Kao što sam rekla Vuk i ja samo prijatelji i oduvek bili iako su postojale određen esimpatije. Mnogo sam ga cenila i poštovala njegove tadašnju devojku Ninu. Rekla sam vam u prethodnom pitanju da Vuk trenutno koketira sa jednom učesnicom a ona je Teodora".

foto: Happy/Printscreen

4.Sinoć si završila u zagrljaju Marka Perovića, šta se između vas desilo i postoje li varnice koje obećavaju nešto ozbiljnije kada ste vas dvoje u pitanju?

"Marko i ja smo prijatelji. Da zagrlila sam ga i on je mene i nema tu ništa drugo osim zagrljaja. Ne, neće biti ništa. Ne planiram ni svadbu ni veridbe u ovoj sezoni. Ušla sam kao solo ostaću do kraja".

foto: Printscreen/Youtube

5.Šta je ono što ukućane iritira kod tebe i smeta li ti što koriste svaku priliku da te omalovaže?

"Zanimljivo pitanje. Psihološki gledano, neverovatno koliko ukućani imaju kompleks od mene i želju za omalovažavanjem prema meni, ako mene pitate to je neki skriveni strah jer su u dubini duše svesni moga kapaciteta. Puno sam udaraca primila u ovom rijalitiju koje mi nisu dokoljena jer u verbalnom dijalogu nisu mi mogli ništa pa su prešli na drugi čin vređanja, ponižavanja.. Odavno sam rekla da ovde više na ceni dobijaju osobe koje imaju psihičke probleme i koje su u spoljnjem svetu niko i ništa. Jedva čekam da prođe ovaj rijaliti, da se oslobodim ovih lica a nekima i da se osvetim jer su mi radili užasne stvari tipa Ivan Marinković koji je opsednut sa mnom. Najbolje bi bilo da i njih pitate i ja sam previše udaraca primila da bi i znala odakle šta počinje i gde završava".

foto: Printscreen/TV Happy

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track