KADA SE TO PROČULO PRECRTALA SAM JE KAO ČOVEKA: Zorica i Teodora se posvađale oko dečka, A NIJE GASTOZ!
Foto: Happy screenshot

NE VERUJE JOJ

KADA SE TO PROČULO PRECRTALA SAM JE KAO ČOVEKA: Zorica i Teodora se posvađale oko dečka, A NIJE GASTOZ!

Stars -

Tokom emisije "Upoznajte Parove", Zorica Dukić koja je danas izabrana za najvećeg cinkaroša u vili "Parova" porazgovarala je na tu temu, ističući da ju je glas Teodore Radoičić posebno zaboleo. Dodala je da je shvatila kako zapravo ona nije osoba od poverenja, te da se razočarala u nju kao čoveka.

Takođe, rasprava se povela oko jednog momka kog obe poznaju, a o kome je Zorica Teodori rekla neke stvari za njega u poverenju. Upravo je to i bio razlog za razočaranje, jer se, navodno, sve to pročulo po vili.

"Ja znam šta sam ispričala Teodori i to se na kraju pročulo i od tada sam je precrtala kao čoveka. Teodora nije osoba kojoj ja mogu da verujem i to je kraj", izjavila je Zorica.

Teodora je tvrdila da ona to nije uradila.

"Ja znam da nikada ništa nisam ispričala o njoj i o tom navijaču, ništa. Mladen i Nina mogu da posvedoče da nikada nisam ništa pričala o Zorici", pričala je Teodora.

Kao "šlag na torti", u čitavu raspravu se ubacila Dalila koja je rekla kako je Teodora ispričala to Gastozu, za izvesnog navijača, a onda je zapravo Gastoz sve preneo dalje.

foto: Happy screenshot

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track