SLOBA I KIJA SAMI U SOBI, DOTAKLI SE TUČE, LJUBAVNICE, POLJUPCA: Evo šta pevaču najviše smeta! Kristina mu dala savet za ponašanje u rijalitiju (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

PREŠLI SU SVE TEME

SLOBA I KIJA SAMI U SOBI, DOTAKLI SE TUČE, LJUBAVNICE, POLJUPCA: Evo šta pevaču najviše smeta! Kristina mu dala savet za ponašanje u rijalitiju (VIDEO)

Stars -

Sloba Radanović i njegova supruga Kristina Kija Kockar pričali su u sobi, jer ih je Lepi Mića postavio da zajedno budu u izolaciji.

Njih dvoje su rešili da razgovaraju o problemima koje imaju u odnosu.

"Slao si mi poruke da me voliš, a dopisivao se sa drugim devojkama, a posle 7 dana si me prevario u rijalitiju. Ne zanima me publika, nego moj brak", počela je Kija izlaganje, pa je Sloba objasnio šta mu smeta.

"Ti mnogo razmišljaš šta ćeš da kažeš, a ja ne, to se vidi. Gledaš mene sa visine, to je stvar koja je generalno problem. Nikada te nije zanimalo moje mišljenje u vezi svega", rekao je on.

foto: Printscreen/Youtube

"Ja nisam glupava kao tvoja ljubavnica, ja imam 29 godina. Vi ste go.na", izjavila je Kristina i dodala:

"Zanima me tvoje mišljenje, ako ti mene prevariš posle 7 dana u rijalitiju, javno, kako ja da verujem tebi? Pred milionima sam te gledala", izjavila je Kockareva, pa je Sloba rekao da može da bira da li treba da veruje ili ne.

"Ja sam tu za tebe šta god ti treba, samo mi je žao što si ispao skot prema meni. Doveo si me do toga da mislim da sam ja sve ovo zaslužila. Zašto nećeš da priznaš da si mi gurnuo jezik u usta?", nastavila je Kija.

"Nisam", rekao je Sloba, dok je Kija bila vidno iznervirana što on i dalje neće to da prizna.

foto: Printscreen/Youtube

"Sto puta sam te pitao zašto si govorila da si osoba koju ništa ne čini srećnom? Posebno kada ti priredim neko iznenađenje. Ti si rekla da je to tvoj stav, nevezano za posao", pričao je Sloba, a Kija se branila da je to bilo zbog posla.

Kristina se osvrnula i na odnos njega i Lune i sinoćnu tuču u toku žurke.

"Oterala bih i tebe i nju u pi.ku materinu. Kao muški drugar ti sada govorim, nemoj da se blamiraš više, da se spuštaš na taj nivo, ti si pevač, je.ala te žena, je.ala te ljubavnica. Gledam te kako blamiraš i mene. Meni ona govori takve stvari u celoj priči. Mene ne zanima, volela bih da te tuče svaki dan. Ti si prvo muškarac, treba da gradiš karijeru", rekla mu je Kija, pa su nastavili da pričaju o pesmi koju treba da snimi.

foto: Printscreen

"Gde je bila Kija koja se druži sa svima sve ovo vreme? Jesi ti bila nesrećna sa mnom?", pitao ju je Sloba, a ona mu je odmah odgovorila:

"Izgleda da jesam bila. Ne znam zašto uopšte pričamo o ovome. Verovatno su roditelji ponosni na snajku koja te bije, samo da nisam ja. Ja ti nikada nisam lupila šamar."

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track