NAKON ŠTO JE NADEŽDA JE POBEGLA IZ RIJALITIJA: Bane Čolak otkrio zbog čega je preskočila ogradu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

IZNEO DETALJE

NAKON ŠTO JE NADEŽDA JE POBEGLA IZ RIJALITIJA: Bane Čolak otkrio zbog čega je preskočila ogradu! (VIDEO)

Stars -

Nakon poslednje žurke u "Zadruzi" Nadežda Biljić pobegla preko ograde i otišla iz rijalitija, Bane Čolak je izneo detalje zbog čega se odlučila na taj korak.

Među prvima je Bane Čolak počeo sa izlaganjem, a onda je otvoreno ispričao sve šta je video, kako je on to doživeo, kao i zbog čega je Nadežda napustila rijaliti.

foto: printscreen Jutjub

"Prvi sukob koji sam ja video bio je između Matore i Marka. Nisam bio tu niti ništa. Čuo sam raspravu, ali nisam video ništa svojim očima i ne mogu ni da kažem. Posle je to kulminiralo ispred vrata, pokušao sam da smirim Matoru i da je sklonim, ali i ona zna da nikad ne bi uradila kao što je prošli put, obećala je da neće izazvati fizičke okršaje. Lunu sam video u tom momentu da je Nadežda prišla njoj, prvo je pričala da će o toj klinki da progovori, a posle joj je prišla. Lupale su na vrata, Nadežda je na kraju preskočila tamo kod farme. Ja ne mogu da shvatim da je to uradila sedam dana pred kraj, ovde smo svi svašta preživeli", rekao je Bane i nastavio:

"Ne znam šta može da te navede da to uradiš. Neko je rekao da je Miki ne čeka napolju. Iskreno, mislim da je bila pijana kao crna zemlja, kad sam je pitao šta joj je, jedva mi je odgovorila. Ona je meni prilazila, a ja sam se sklanjao da ne bi opet ispalo nešto... Marija Ana je urlala, dno dna, Luni isto ne priliči onaj napad besa i kako je lomila i psovala. Sve slike koje sam sinoć video bile su neprikladne...".

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track