LUNA KROZ SUZE OTKRILA SVE SVOJE TAJNE: Đoganijeva pričala o pomirenju sa Slobom, muškarcu koji je čeka napolju i ponovnom ulasku u rijaliti! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

OTVORILA SE SKROZ

LUNA KROZ SUZE OTKRILA SVE SVOJE TAJNE: Đoganijeva pričala o pomirenju sa Slobom, muškarcu koji je čeka napolju i ponovnom ulasku u rijaliti! (VIDEO)

Stars -

Luna Đogani je danas razgovarala sa "Drvetom mudrosti", pa je otkrila kako se oseća povodom svih dešavanja u rijalitiju.

Ona se prvo dotakla emisije na radiju, koja joj nije bila nimalo prijatna.

"Niko nema da nešto lepo kaže za mene. Smatram da sam bar nešto lepo pokazala za ovih 9 meseci. Danas su Milan i Bora prevršili svaku meru kada su pozvali Kiju i Slobu u emisiju. Opet sam nebitna, ljubavnica i sve najgore. Videli su da mi je loše, umesto da kažu nešto pozitivno, ili da ništa nisu rekli, bilo bi bolje. Luna je njega tukla i tako, sve najgore o meni...", rekla je Luna i dodala:

foto: Printscreen/Youtube

"Ja se ne sladim tuđom nesrećom, nisam nikome ništa namerno radila, čak sam i tešila Kiju. Nikada ne bih dozvolila da se neko raspada, a ja da uživam. Njegova standardna rečenica je: "Šta sam ja uradio?". Poenta je što čovek ne ume da bude iskren i kaže: "Ja volim tu i tu, hoću da budem sa njom" i drži se tog stava, ne da jutro želi jedno, a drugo - drugo. Za mene je to kukavički i igra."

Blogerka je otkrila da će joj uprkos svemu nedostajati prostor velelepnog zdanja, a onda se pokrenula priča njenog ponovnog ušeća.

"Ne bih bila ni sa kim, bila bih sama. Volela bih da se pokažem solo, da ljudi zaista vide kakva sam ja, ne treba mi niko. Od početka do kraja bih išla bez pardona, ova prva "Zadruga" me je naučila mnogo. Jednom sam rekla da nikad ne bih ušla u rijaliti, pa sam opet došla ovde. Menjam ja mišljenje stalno", rekla je, između ostalog, ćerka pevačice Anabele Atijas.

Đoganijeva se dotakla i toga da li misli da će naći novu ljubav kada napusti rijaliti.

"Svesna sam da ovaj nije gospodin i mislim da me napolju čeka jedan takav. Imam neki osećaj da će napolju da mi se desi nešto lepo. Kada smo bili u bioskopu, bila je jedna pesma, a to mi je bio neki znak da me napolju čeka nešto lepo", rekla je Luna i otkrila jednu tajnu da bi dobila pesmu:

foto: Printscreen/Youtube

"Rekla sam Slobi da se foliram da mi nije stalo i da želim da se pomirimo i nastavimo napolju. Želela sam i za njegov rođendan da ga poljubim pred svima, javno. Ne znam šta bi on tada uradio, ali to se sad promenilo. On je rekao da on mene voli i da želi da bude sa mnom, ali je najbolje da izađemo napolje", izjavila je Đoganijeva.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SNIMAK JE PREGLEDAN 50.000 PUTA ZA 1 SAT: Pogledajte kako Bekvalačeva izgleda posle agonije kroz koju je prošla! Jača nego ikad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track