VELIKA JE RAZLIKA IZMEĐU PIJANOG I TREZNOG IVANA, NE VERUJEM MU NIŠTA: Zerina oplela po Marinkoviću!
Foto: Happy screenshot

NEMA ŠTA DA KRIJE

VELIKA JE RAZLIKA IZMEĐU PIJANOG I TREZNOG IVANA, NE VERUJEM MU NIŠTA: Zerina oplela po Marinkoviću!

Stars -

Ivan Marinković ne krije emocije prema Zerini Hećo, ali ona uopšte ne veruje u to što joj uporno govori. Učesnica rijalitija objasnila je zašto je to tako, te otkrila da le neko kao što je Ivan uopšte i ima šansu kod nje.

"Ivanu Marinkoviću između zidova vile ne verujem apsolutno ništa, kada su u pitanju osećanja i odnos prema ženama. Razlog tome je njegovo ponašanje od ranije prema drugim ženama, pa onda i ponašanje prema meni. Ne mogu da mu verujem, što ne znači da mi nije drag na neki način, jer je Ivan mnogo dobar čovek, i žao mi je što mu se neke stvari dešavaju, mada ih u većini slučajeva prouzrokuje sam. Velika je razlika između pijanog Ivana i treznog Ivana. To su dve različite osobe".

S druge strane, dobila si ljubavno pismo i ružu od dečka, njegov gest te je oduševio. Da li si očekivala ovo od njega i koliko su iskrene simpatije između vas?

"Da, mnogo me je iznenadio i usrećio. Na neki način sam očekivala cveće ili neki sitni poklon iz razloga što je već to činio, a i to su znakovi da je sve ok van ovih zidova i da misli na mene. Ono što je napisao u pismu me je iznenadilo i to je divan gest od njega. Ne znam da li sam ikad bila iskrena u bilo kom odnosu sa bilo kim, pa da dobijem ovo pitanje tako da naravno da je iskreno, a isto tako mi je jasno da je ovaj odnos kako ukućanima, tako i publici 'čudan', jer se određene stvari između mene i njega odvijaju relativno tiho".

foto: Happy screenshot

Da li vaša veza može da preraste u nešto ozbiljnije kada izađeš iz rijalitija?

"Postoji mogućnost za to. Imala sam mnogo toga da kažem u vezi našeg odnosa, ali jednostvano ne želim, iz prostog razloga što se uopšte naš odnos dovodi u pitanje da li je iskren ili ne, naravno zbog toga što su i upoznavanje i veza započeli u rijalitiju. Bitno je da mi 'osećamo nešto drago', odnosno da znamo oboje šta osećamo jedno prema drugome".

Jesi li zadovoljna učešćem u rijalitiju ove sezone? Ko je po tvom mišljenju zaslužio pobedu u šestoj sezoni rijalitija "Parova"?

"Mogu reći da sam zadovoljna sobom. Ove sezone sam se trudila da dam sve od sebe, prvenstveno da ispoštujem kuću za koju radiim, i koja mi Je dala priliku da budem tu, samim tim sam dala i sebi priliku da prvenstveno popravim utisak, koji sam ostavila prošle sezone kada sam rijaliti shvatila vrlo traumatično. Stvari koju su se dešavale, strašno su me pogodile i nisam mogla da funkcionišem. Ono što sam sebi zacrtala je da kada budem stajala ispred glavih vrata vile, tj. kada dođe trenutak za izlazak, kakav god plasman bio, jer je sve neizvesno, je da nemasm šta da zamerim sebi, da znam da sam dala sve od sebe i da ne žalim za bilo čime što sam u radila u toku svog učešća, te sam ispoštovala produkciju. Što se tiče pobednika, reći ću da je to zaslužio Ivan Marinković, Nenad Marinković Gastoz ili Dejan. Njih troje realno vidim u tih prvih par mesta zajedno sa Dalilom. Naravno volela bih visok plasman Anamariji, jer ona to svakako zaslužuje. To je moje objektivno mišljenje".

Kako komentarišeš novi ljubavni par, Marijanu i Milija? Misliš li da tu postoje iskrene emocije ili žele samo da su u žiži interesovanja?

"Novopečeni par je pre svega interesantan i nama ukućanima, a pretpostavljam i publici. Marijana u ovom odnosu je pomalo neodlučna i čak i manji priitisak ili 'napad' je omete u njihovom odnosu. Opravdava to na neki način jer je po prvi put u rijalitiju u vezi, i po prvi put preživljava to, a jako je nezrela pritom. Naravno, bitno joj je i mišljenje brata, koje ona ne zna kakvo je, jer se nalazi tamo gde se nalazi, nažalost, a potrebna joj je njegova podrška. Milutina ne prepoznajem, jer sam od njega očekivala borbu, odnosno bareM pokušaj da ta veza 'stane na noge', osnosno da bude tu uz Marijanu i da sve od sebe da to opstane, jer je on takav kada je zaljubljen, što smo videli iz prošle sezone. Oboje su mi jako nesigurni tako da je neizvesno šta će biti od toga".

foto: Happy screenshot

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track