STALNO IMAM TERET: Iskra Brajović progovorila o tome da li joj otac POMAŽE u karijeri! A evo kako gleda na pojavu STARLETA!
Foto: Dado Đilas

ISKRENO

STALNO IMAM TERET: Iskra Brajović progovorila o tome da li joj otac POMAŽE u karijeri! A evo kako gleda na pojavu STARLETA!

Stars -

Poznata glumica Iskra Brajović ponovo će se naći na televiziji, ovog puta u sitkomu "Mamini sinovi".

Ćerka Voje Brajovića se nikada nije oslanjala na očevu popularnost, pa kako ističe, mnogo je teže prolazila zbog toga što nosi njegovo breme.

Vama glumcima kojima su roditelji poznati teže je da se izborite za svoje mesto jer nosite teret njihove slave. Koliko ste to osetili na sopstvenoj koži?

"Apsolutno. Baš sam rekla mami da kada bih otišla u drugi grad ili državu gde se govori naš jezik i pokucala na vrata i rekla ja sam master glume i imam toliko uloga iza sebe, da li bih mogla da dobijem neku ulogu ili da budem voditelj nekog programa, mislim da bih imala više mogućnosti nego u Beogradu. Ovde, nažalost, još imam taj rep - njen otac je taj i taj i sigurno joj pomaže - a stvarno mi ne pomaže. I onda stalno imam teret da neko misli da neko radi nešto za mene, a ne radi, ali to je nešto što 30 godina nosim".

Koliko vam je pomagao tata?

"Pa ništa. Mi imamo dobar odnos, ali ja sam svoj čovek. Imam svoju karijeru, a i ne bih se osetila dobro da mi sada sa ovoliko godina karijere pomaže ili namešta ulogu. Osećala bih se neprijatno".

Kako gledate na pojavu današnjih starleta?

"Ja sam majka ženskog deteta i mene to više brine nego što bi me brinulo da imam sina. Ali to kako žene izgledaju, to je njihova stvar. Mene brine što je to mejnstrim estetika, ali i to će proći".

A post shared by Iskra Brajovic (@iskra.brajovic) on

Kurir.rs/Glosi/Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track