REZERVIŠITE LETOVANJE U GRČKOJ PO NEVEROVATNO NISKIM LAST MINUTE CENAMA! Zbog ogromnog interesovanja Travelland radi i u nedelju 17. juna!
Foto: Promo

REZERVIŠITE LETOVANJE U GRČKOJ PO NEVEROVATNO NISKIM LAST MINUTE CENAMA! Zbog ogromnog interesovanja Travelland radi i u nedelju 17. juna!

Stars -

Još uvek niste rezervisali letovanje? Požurite jer uz ,,Travellandove’’ popuste ovog vikenda možete obezbediti sebi odmor i po 47% sniženim cenama! Zbog velikog interesovanja ,,Travelland’’ će raditi i u nedelju od 10h do 17h.

foto: Promo

Od božanstvenih peščanih plaža, preko zadivljujućih ostrva, sve do bogatog kulturnog nasleđa, Grčka predstavlja pravi evropski dragulj. Smeštena na raskrsnici tri kontitenta i sudara tri mora, ova zemlja je dom nekima od najlepših prirodnih i antropogenih tvorevina na zemlji. Idealna je za romantične avanture u dvoje ali i za relaksirajuće porodične odmore i zabave sa prijateljima. Veoma je popularna u našem narodu te ne čudi što više od dve decenije ,,Travelland’’ uspešno organizuje savršena letovanja na njenim obalama.

foto: Promo

Na udaljenosti od oko 120 kilometara od Soluna smešten je mali gradić Uranopolis. Njegove prekrasne, duge, peščane plaže i kristalno čisto i toplo more predstavljaju pravu oazu mira i idealna su lokacija za sve one koji uživaju u čarolijama opuštenog odmora. Na svega par minuta vožnje od Uranopolisa nalazi se Alexandros Palace, fantastičan hotel sa 5 zvezdica. Smešten je na zelenilom bogatoj padini i poseduje privatnu plažu, wellness centar i teniski teren. Ovaj izuzetno prijatan i komforan hotel se sastoji iz soba, kao i prostranih i luksuznih apartmana od kojih većina ima pogled na more. Moderne i udobne sobe su klimatizovane i sadrže TV sa satelitskim kanalima, aparat za čaj/kafu i fen za kosu. Gostima su na raspolaganju masaže i kozmetički tretmani u hotelskom spa centru, otvoreni bazen i odvojen bazen za decu. U hotelskom restoranu služe se jela mediteranske i internacionalne kuhinje a gosti mogu uživati i u osvežavajućim pićima u nekom od 4 bara, uključujući bar na otvorenom sa panoramskim pogledom na more.

foto: Promo

U turističkoj agenciji ,,Travelland’’ traju velika last minute sniženja pa tako u Alexandros Palace hotelu možete letovati po cenama sniženim i do 28%. U turističkoj agenciji ,,Travelland’’ traju velika sniženja pa tako u Alexandros Palace hotelu sa 5 zvezdica možete letovati veoma povoljno – 10 noći za 2 osobe i jedno dete, na bazi polupansiona, već od 999€.

foto: Promo

Halkidiki nudi još divnih oaza po pristupačnim cenama. Jedna od njih je hotel Xenios Theoxenia sa četiri zvezdice, takođe u Uranopolisu. Ovaj idilični hotel smešten na svega 30m od plaže u ponudi ima klimatizovane sobe, teniski teren i 4 bazena, uključujući bazen sa hidromasažom i olimpijski bazen. Uz aktuelan popust možete rezervisati svoj odmor u ovom hotelu po čak 47% nižoj ceni! Odmor sa 10 noćenja na bazi polupansiona, za dvoje odraslih i jedno dete, košta već od 644€. Ukoliko odmor u ovom hotelu isplanirate za septembar, uz rezervacije ovog vikenda, dobićete all inclusive uslugu po ceni polupansiona!

foto: Promo

Odličan predlog je Xenios Anastasia Resort sa 5 zvezdica u mestu Nea Skioni, u kome su sve sobe sa klima uređajem, SAT TV-om, internet konekcijom, mini barom, sefom i fenom za kosu a za koji trenutno u ,,Travellanduvaže popusti od čak 47%! Tokom juna, odmor sa 7 noćenja na bazi polupansiona, za dvoje odraslih i dvoje dece, košta već od 960€.

foto: Promo

Ako biste ipak bili zadovoljni i sa uslugom od četiri zvezdice ,,Travelland” će vam predložiti neke od hotela iz te kategorije poput Xenios Possidi Paradise hotela koji se nalazi, kako mu i samo ime kaže, u mestu Posidi. Pored standardnih sadržaja boraveći u ovom hotelu možete koristiti i bar, bar pored bazena, otvoreni bazen, parking, rent-a-car, restoran, saunu, teniski teren na otvorenom.. Za odmoru ovom hotelu je aktuelan popust od 27%. Odmor sa 10 noćenja na bazi polupansiona, za dvoje odraslih i dvoje dece, košta već od 739€.

foto: Promo

Ništa manje gostoprimljivi nisu hoteli iz kategorije za koju važe 3 zvezdice. To će vam potvrditi svi oni koji su sa ,,Travellandom” bar jednom odseli u Xenios Port Marina Hotelu u Pefkohoriju. Sve sobe u hotelu Xenios Port Marina imaju klima uređaj, TV, telefon, čajnu kuhinju sa šporetom i frižiderom. Hotel ima otvoreni restoran, bar pored bazena, olimpijski bazen, dečiji bazen, mini market, teretanu, igralište, teren za košarku, parking...Praktično sve što vam je potrebno! Za ovaj hotel je trenutno aktuelno sniženje do 37%!

foto: Promo

Uz rezervacije ovih hotela postoji opcija kupovine autobuskih karata za Atos i Kasandru po sniženim cenama – 40€ odrasli i 35€ deca. Ova ponuda važi do 30.06. za raspoložive termine od 19.06. do 09.09.

foto: Promo

Zbog velikog interesovanja ,,Travelland’’ će raditi i u nedelju 17. juna od 10h do 17h.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track