Najnovije vesti

5 DANA NE MOGU DA IZBRIŠU 9 I PO MESECI! PEVAČEVA ISKRENA ISPOVEST IZ RAJSKOG VRTA NA SAMOM KRAJU RIJALITIJA: Ne zna se ko se više smejao, da li Sloba ILI DRVO MUDROSTI! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

OTVORIO DUŠU

5 DANA NE MOGU DA IZBRIŠU 9 I PO MESECI! PEVAČEVA ISKRENA ISPOVEST IZ RAJSKOG VRTA NA SAMOM KRAJU RIJALITIJA: Ne zna se ko se više smejao, da li Sloba ILI DRVO MUDROSTI! (VIDEO)

Stars

Nakon turbulentnog dana, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović nisu uspeli da reše nesuglasice, te ga je Drvo mudrosti pozvalo na razgovor. Tada, pevač je otvorio dušu i ispričao sve.

 

Osvrnuo se i na odnos sa bivšom devojkom Lunom Đogani.

 

"Mnogo me je pogodilo to što je rekla da se ja sladim njenoj nesreći. Takve stvari mi postavljaju neki zid... Nema potrebe da misli da joj želim zlo, uvek sam joj davao najdobronamernije savete, pa i Kristini kada nismo bili u dobrim odnosima... Kada god sam branio i Kristinu i Lunu, branio sam ih srcem... Malo sam postao ravnodušan prema celokupnoj situaciji...", govorio je on, podjednako mrzovoljan, tužan i zbunjen, ali i umoran od svega.

 

foto: Youtube screenshot

Slobodan smatra da je pokazao mnoge svoje vrline, koje nisu uspele da dođu do izražaja od raznih negativnih stvari koje bi se isprečile na put. Istakao je kako njemu, kao ni drugima, poslednjih pet dana ne mogu da izbrišu devet i po meseci u rijalitiju. Takođe, veoma mu teško pada to što ga obe devojke osuđuju za sve.

 

"Bile su zaslepljene onime što sam ja uradio, ali sam se trudio da budem dobar čovek, ali naravno i ja sam ljudsko biće koje greši. Tada sam mislio da tako treba, šta da kažem", rekao je on.

 

foto: Youtube screenshot

Na kraju, Sloba je tražio zadatak koji bi mu omogućio da pogleda utakmicu, ali pošto mu je Drvo već ispunilo muzičku želju, zajedno sa Slobom i ono se slatko nasmejalo. Inače, dok je Sloba sam u dvorištu pevušio uz "Adio amore", Kija je činila isto u spavaćoj sobi.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

MILAN NA SEBI NEMA NIŠTA: Ženama će biti vruće kada vide Kalinićevo telo kao isklesano!

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...