LUNA DUŠU ISPLAKALA! BIĆE MI TEŠKO: Blogerka se sakrila u radionici, zbog ovoga NE MOŽE DA SE SABERE (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

SAVLADALE JE EMOCIJE

LUNA DUŠU ISPLAKALA! BIĆE MI TEŠKO: Blogerka se sakrila u radionici, zbog ovoga NE MOŽE DA SE SABERE (VIDEO)

Stars -

Drvo mudrosti ispunilo je muzičku želju čitavom ljubavnom trouglu, o kojem priča region. Još uvek zakoniti supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović tražili su da čuju svoje omiljene pesme, ali Luna Đogani je svoju posvetila bivšem dečku.

"Nemamo nikakav odnos. Ne komuniciramo. Mislim da su moja osećanja svima jasna. Mislim da se moja osećanja nisu promenila, nisu se ni umanjila, ni ništa... Ide mi se mnogo kući... Svesna sam da ću da ga gledam samo još tri dana i posle svako svojim putem ide. Niko ne razume šta sam ja imala sa tim čovekom. Idem kroz kuću i svaki ćošak me podseća na nešto što sam imala sa njim. Sve slike mi se vraćaju, samo oni lepi naravno. Faliće mi svi ovi ljudi, ali on najviše", rekla je ona Drvetu mudrosti.

foto: Youtube screenshot

Slomljena srca, slušala je pesmu grupe Fanki Dži i ridala sama u radionici, daleko od pogleda cimera s kojima još uvek deli krov Bele kuće. Na kraju, zahvalila se Drvetu i ostala još malo, ne bi li se sabrala pre nego što napusti radionicu i izađe pred ljude.

foto: Youtube screenshot

Kako reči pesme njenih roditelja govore:"Gde god da bio, srećan mi bio, a ja ću stalno plakati tajno".

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track